Gondom van Simicska Lajossal – nyilatkozta Tarjányi Péter laptulajdonos a Magyar Nemzetben a Magyar Nemzet tulajdonosáról.

Október végére–november elejére létrejöhet a megállapodás a baloldali ellenzék pártjai között, az együttműködés katalizátora pedig a múlt héten indult Magyar Progresszív Mozgalom lesz – állítja Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az Magyar Nemzetnek adott terjedelmes interjújában.

Tarjányi november elejére létre akarja hozni a baloldali összefogást

A mozgalom alapítója szerint a megállapodás esélyét növeli, hogy a korábbi, hasonló kezdeményezésekkel szemben nekik már kész szakmai anyagaik vannak.

Azt előre szeretném leszögezni: ugyan én jelentettem be az indulást, de ez nem azt jelenti, hogy én leszek a vezetője is. Csak az ügyvezetést szeretném vinni, ha megválasztanak a napokban sorra kerülő szavazáson. Nincsenek politikai ambícióim, és nem szeretnék országgyűlési képviselő lenni

- mondta a biztonsági politikai szakértő és a zoom.hu tulajdonosa.

Tarjányi szerint pártként biztosan nem indulnak el a választásokon.

Egyelőre nem volt hajlandó elárulni, kik vesznek részt a mozgalomban.

 Az erről szóló sajtótájékoztató jövő héten lesz, akkor ismertetjük majd, hogy kik és milyen tisztségben vesznek részt a mozgalomban. Ekkor publikáljuk majd a szakmai programunkat is

- mondta, és hozzátette:

A mozgalomban nagyjából 100–150-en vesznek részt, a programokat harmincan-negyvenen írták.

A napokban távozott a zoom.hu-tól a lap főszerkesztője. A közösségi médiában terjedt el a híre, hogy a távozásnak köze lehet, egy, az Orbán-család gazdasági tevékenységéről készült lapszemle-cikkhez, amelyet élesedése után eltávolítottak az oldalról.

Tarjányi elmondta, hogy a két esetnek nincs köze egymáshoz, a főszerkesztővel a cikk eltávolítása előtt közölte a szándékát. A konkrét lapszemle-cikkel pedig az volt a gondja, hogy a Magyar Nemzet cikke alapján készült, a Magyar Nemzetnek pedig Simicska Lajos a tulajdonosa.

Azért vették le a cikket, mert

gondom van Simicska Lajossal

- mondta a biztonságpolitikai szakértő.

Engem irritál, ami az önök újságjánál ebben a témában zajlik, mert az önök tulajdonosának nagy szerepe volt abban, hogy ilyen helyzetbe került az ország. Létrejött egy ilyen anyag, amiben Simicska lapja lehúzza Orbán Viktort, holott néhány éve még ő volt az irányító nagyon sok ügyben

- mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Tarjányi Péter.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@bencemacska: Szerintem a Lajos nem véletlenül csak nagyon óvatosan kezeli a témát, ő jogász ellentétben a többi volt brancsbélivel MEGTANULTA A SZAKMÁJÁT, tehát tudja ,,nagyon vékony jégen nem lehet táncolni,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Hajrá Peti! Végre egy tökös legény a láthatáron...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:44
Hát már tényleg ő az utolsó szalmaszál.
Nála tényleg az számít, milyen szakembereket tudott összegyűjteni! A lista áttekintésekor meg lehet állapítani az "eredményt".
Még 171 párt vára bejegyzésre!!!
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: A Tari Peti egy remek jó szakember, és helyén van a szíve!!
"Még 171 párt vára bejegyzésre!!! " Ez meg a fideszármány...hogy rohadnának meg...És mindez közpénzből...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Ha csak 50 pártnak sikerül indulni, akkor is kezelhetetlen lesz a szavazólap!
Ha csak 0,2%-ot kap mindegyik az is 10 %. És az mind az ellenzéktől jön le! (Arra nem emlékszem, mennyit kap belőle a fityisz? Lehet, hogy mindet?!)
Ki van ez találva. Gazembernek általában sok ész kell!
Desischado
@papa.49: Ezért is nem fogja borítani a bilit. Pedig lenne mit mesélnie!

@bencemacska: Ugyanez volt 2014-ben is, akkor is egy csomó álpárt indult, és el is vittek szavazatokat. És még a pénzt sem kellett visszafizetniük, miután a választás után eltűntek. A fidesz most is ezt akarja többek között eljátszani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.