Eldurvult egy házibuli Kelet-Magyarországon pár héttel ezelőtt, öt 18 és 20 év közti férfi egy 16 éves szűz diáklányt erőszakolt meg, akit előtte be is drogoztak – értesült a Bors.

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a fiatalokat, a hatóság nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Ha beigazolódik, hogy mit tettek, akár 8 éves börtönbüntetést is kaphatnak.

Eldurvult a házibuli, öten erőszakolták meg a bedrogozott tinit

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrség az áldozat kímélése miatt nem hoz nyilvánosságra részleteket az ügyből, a Bors azonban megtudta, a 16 éves lány barátaival ment a házibuliba, ahol a Gina nevű droggal elkábították, majd öten megerőszakolták. Mivel a drog miatt az áldozatnak kiesik egy elég nagy idő az emlékezetéből – amíg a szer hatása alatt áll –, a lap információi szerint a lány úgy tudta, hogy jó volt a buli. Másnap szembesült a történtekkel, mikor egyik barátnője elárulta, nemcsak megerőszakolták, de erről felvétel is készült, amit az erőszaktevők elkezdtek körbeküldözgetni a baráti körükben.

A Bors úgy tudja, a lány egy jó nevű kelet-magyarországi iskola tanulója, a történtek miatt a család azt fontolgatja, elköltöznek a városból.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Akármit csinált a lány a fiúknak észnél kellett volna lenniük. A bedrogozás szándékosságra utal, akkor pedig előre megfontolt szándék, csoportos elkövetés és lehet nyomatni a 15 évet. Majd megszokják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Miért a lány szülei költöznének el?
A jó nevű városban az áldozat a bűnös? A szülők inkább szégyellik a lányukat, semmint az erőszaktevőket okolnák?
Fejben, szívben nincs fejlődés, legfeljebb a technikában.
Equus1
volenti non fit iniuria - aki maga is akarja, azon nem eshetik sérelem. A "barátnő" jó nagy szarkeverő lehet. Talán az volt a baja, h ő kimaradt a buliból. A "Gina" ismert a médiából, de ennyi erővel akár UFO-k is lehettek volna...
Holnaptól majd a cserbenhagyásos gázolással gyanúsított is azt mondja majd, h őt megitatták "Ginával"...
justhpeter
Akármit csinált a lány a fiúknak észnél kellett volna lenniük. A bedrogozás szándékosságra utal, akkor pedig előre megfontolt szándék, csoportos elkövetés és lehet nyomatni a 15 évet. Majd megszokják.
Equus1
@justhpeter: ez egy olyan "drog" volt, aminek nincs nyoma. Dugás előtt jön elő a hatása és dugás után el is múlik, de a barátnők hatására feléled, de nem kimutathatóan.
A fiúk meg csak azt tették, amit ebben a helyzetben minden normális fiú tesz: itt egy éhes pina, többet ér beledugni a farkat, mint otthon egyedül birkózni vele.
Bíró legyen a talpán, aki ezzel megbirkózik. Főként úgy, h az állítólagos sértett szerint nem esett sérelem, de ha már a barátnői mondják, akkor igen.
Nem vok orvos, de nem hiszem, h magától nem vette volna észre, h mintha tágult volna a vaginája és mintha kicsi izomláz lenne hasi tájékon...
Min nem tud nyargalni a prűdekhez szóló média...
gulyasgyula
@Equus1: Ez a média találmánya , hogy nem kellenek ide bevándorlók a nemi erőszakhoz ...A Magyar fiatalok se különbek , úgy hogy nyugodtan be lehet engedni a migránsokat ..
Equus1
@gulyasgyula: ebben az a bajság, h tömlöcbe zártak srácokat, akik merték jól érezni magukat a keresztényi, képmutató volt Magyar Köztársaság területén... mindezt egy bizonyíthatatlan állítás miatt, egy irigy, éhes kicsi pina miatt... Szánalmas...
justhpeter
@Equus1: Az valóban gáz, ha úgy vették őket őrizetbe, hogy csak a "barátnő" vallomása van meg. Ha viszont a körbemutatott videoanyag is megvan, akkor a bukta teljes.
Equus1
@justhpeter: nem ismerjük a teljes körülményeket. Majd a jogszolgáltatás eldönti, h szerinte mi az igazság. Ha én lennék a védője a srcokank, arra építeném a védelmet, amit már itt korábban írtam: volenti non fit iniuria.
gulyasgyula
@Equus1: Egyet értünk ..Hiányolom a srácok bőrszinét ..
Aki Én
És kit érdekel, miközben OKLAHOMÁBAN ISZLAMISTA FENYEGET EMBEREKET?
Igaz, durbincs szoftver???
Equus1
@gulyasgyula: hm... nagyapámnak van erre mondása: Ebrietas omnes vitium deliquit... nem fajtafüggő...
qxy
azért, meg kérdezném a tini lányt aki 16 éves. Ennyire viszketett a picsád?
Mivé lett a világ? 14 éves kis ribanc ki írja hogy " Kapcsolatban" Adnák neki olyan kapcsolataot a fakanállal hogy beszarna. Na de ki is a hibás? az anyuci, nem is engedi kia lányát smink nélkűl aki 13 éves, " mert az kell" azt ha kurvának nézik, az meg felháborító??
darvinkettő
A Propit sok sok éve olvasom.Azt hiszem a mai hozzászólások hosszú időre elvették a kedvem a látogatásától. Vagy az utolsó néhány hozzászólás hímneműé?Szándékosan nem írok férfit.Az egyetlen normális hang @elnyomott hozzászólása.
X-ray
@qxy: A saját családod nőnemű tagjainak a nemiszervét is így nevezed: "picsa"??? És a nőnemű családtagjaid is ribancok? Hogy a "k.rva" szót már ne is említsem...
gulyasgyula
@Equus1: ...Azért nem mindenüt egyforma a nemi erőszak megítélése ..
qxy
@X-ray: Tudod, az én családom nem úgy van nevelve hogy ilyen helyzetbe kerűljön hogy 14 évesen csak a szexen jár az esze. bocsi. De nem tudom megérteni azokat a szülőket aki nem hiszem hogy nem tudja, de ribanc lesz vagy már az is a kislányuk.Vagy az anya is az.
Tudom, mert van ilyen ahol ez természetes. Kollégám is azt mondta. nem baj hogy fére baszik a nejem az anyám is kurva.
Equus1
@gulyasgyula: könnyű Katit táncba vinni, ha maga is akarja...
ittott
@Equus1: ha bedrogoznának, egy vadbivaly csorda is végig mehetne rajtad
Equus1
@ittott: ahham... és mi van, ha nem volt drog?
Equus1
@ittott: még vmi... nem a barátaimnak kellene észrevenni, h fájni kell a seggemnek vagy a farkamnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.