Csendes és visszahúzódó fiúként, Tiborcz István tökéletes ellentéteként ismerik többen Szokira Tamást, aki Orbán Viktor középső lányát, Sárát vette feleségül nemrégiben.

A hvg.hu igyekezett megfesteni az Orbán család új tagjának portéját, ami nem volt egyszerű feladat, mert a fiatalember kerüli a nyilvánosságot és igen kevés információ lelhető fel róla.

A 27 éves férfinak nincsenek befolyásos szülei, sem jól menő (önkormányzati megbízásokkal kitömött) cégei, mint Orbán Viktor másik vejének, a miniszterelnök legidősebb lányát, Ráhelt 2013-ban elvevő Tiborcz Istvánnak.

Az interneten csak azokat a három évvel ezelőtti cikkeket találni róla, amiket azután írtak, hogy egy Facebookra posztolt családi fotó alapján beazonosították őt.

Orbán újdonsült vejét anti-Tiborcznak tartja a környezete

Csendes és visszahúzódó fiúként, a miniszterelnök legidősebb lányának örök hűséget fogadott Tiborcz István tökéletes ellentéteként jellemezték többen a hvg.hu-nak Szokira Tamást, aki Orbán Viktor középső lányát, Sárát vezette oltárhoz nemrég. Bár a fiatal házasok a végletekig kerülik a nyilvánosságot, sikerült elérnünk Tamás édesapját, aki a hvg.hu-nak – bizonyos keretek közt persze, de – készségesen mesélt.

Csendes és visszahúzódó fiúként, a miniszterelnök legidősebb lányának örök hűséget fogadott Tiborcz István tökéletes ellentéteként jellemezték többen a hvg.hu-nak Szokira Tamást, aki Orbán Viktor középső lányát, Sárát vezette oltárhoz nemrég. Bár a fiatal házasok a végletekig kerülik a nyilvánosságot, sikerült elérnünk Tamás édesapját, aki a hvg.hu-nak – bizonyos keretek közt persze, de – készségesen mesélt.

A portálnak nyilatkozó brüsszeli kollégája szerint kifejezetten megviselte Szokirát, amikor 2014-ben róla cikkeztek az újságok.

Mások halk szavú, szerény és szorgalmas srácként írták le az Orbán családba frissen bekerült fiút, sőt, egyenesen anti-Tiborczként” jellemezték. Ehhez az ismerősei szerint hozzátartozott, hogy barátnője – most már felesége – Sára is teljesen más habitusú, mint nővére, Ráhel. Míg Orbán legidősebb lánya szeret szerepelni, ezért gyakran jelent meg, vagy jelentek meg együtt fideszes, illetve kormányzati eseményeken (emlékezetes a két évvel ezelőtti bahreini találkozó, ahol olajügyekről tárgyaltak), addig húgáról csak annyit tudni, hogy egyházi gimnáziumba járt, most pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanul történelmet.

A hvg.hu-nak Szokira édesapja elmesélte, hogy fiát a kosárlabda hozta össze az Orbán családdal, pontosabban az akkor ugyancsak corvinusos Orbán Ráhel baráti körével is, akik egy-egy edzés vagy meccs után gyakorta ugrottak fel csapatostul a kormányfő Cinege utcai házába. Itt ismerkedett meg Tamás Sárával. 

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"...egy-egy edzés vagy meccs után gyakorta ugrottak fel csapatostul a kormányfő Cinege utcai házába. Itt ismerkedett meg Tamás Sárával. "
Ahhhha, tényleg csendes és visszahúzódó... :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Szerintem is,CSAKKK FELÁLDOZTA MAGÁT EZ A SZERENCSÉS SZOKIRA GYEREK azzal hogy képes volt jogviszonyba keveredni SÁRÁVAL!!!-ha,ha,ha...
Hellcat
Lónak a faszát...ez is zsíros poziban van hála a családnak...egyik kuyta másik eb.
nemkati
Négy valami közül melyiket kell középsőnek nevezni?

Szerintem a Fidesz Külügyi Kabinetjének volt európai politikai tanácsadója, most államtitkár, szívesen látott ember az 0rbán háznál, ahol ez a szerelem szövődött. Lehet Szokira egy-egy dologban ellentéte Tiborcznak, de a lényegben azonosak: egyetértenek azzal a politikai rendszerrel, amit a Fidesz képvisel, és ha rajtuk múlik, ezt folytatják mint 0rbán követői. Ha nem így lenne, Szokira el se ment volna az 0rbán-házba, ahol megismerte Sárát. De boldogan ment oda. Hát maradjon is ott.
nemkati
@Csizmás Kond: De nem lányból. "Orbán Viktor középső lányát, Sárát vette feleségül"

De az igaz, 0rbán gyerekei közül a középső.
Csizmás Kond
@nemkati: ..középen is bármennyien lehetnek...
nemkati
@Csizmás Kond: 'a' középső, az csak 1 lehet.
Pálinkafőző Rézüst
"...egy-egy edzés vagy meccs után gyakorta ugrottak fel csapatostul a kormányfő Cinege utcai házába. Itt ismerkedett meg Tamás Sárával. "
Ahhhha, tényleg csendes és visszahúzódó... :))
staro2
Valami piáros kitalálta, hogy legyen az orbán klánban egy emberszerű fiatal?
Azért emlékeztetnék indenkit a Keresztapa c.filmre.
A csendes szerény Michaelből is nagy don lett! (Nem csendes Don:)) )
Fradigege
Hoppá! Felugrottak a Cinege utcába és kikapta Sárikát az alomból. Biztos a szerelem győzte meg. Nem gondolt olyasmire: -huha, ez kapóra jöhet a gondtalan jövőmre nézve. Nem voltak eféle számítások. Ugyan-ugyan.
Fradigege
@nemkati: @Csizmás Kond: Gazsi a középső.
Pálinkafőző Rézüst
A rossz rendőr, és a jó rendőr előadása kormányszinten a nép felé...
anka
@Pálinkafőző Rézüst: - majd csendesen' és visszahúzódóan' ő is fog hazudni és lopni! - nem lesz különb az apósánál!
Pálinkafőző Rézüst
@anka: oda beléjük náluk különb, "másabb" nem kerülhet! Ez az ország kéremszépen nem a magyar népmesék kategóriája...
anka
@Pálinkafőző Rézüst: - de már a viccé sem..., ez tragédia ami itt folyik!
Eladott Ország
Ez normális helyeken nem lenne különösebben hír (semennyire nem lenne hír), de ha már
mindenképpen az, akkor az ember semmi mást nem kívánhatna – valóban őszintén, ahogy a
miniszterelnök lelkes rajongói egymás talpára lépve igyekeznek minél több virtuális szívecskébe csomagolni a mondanivalót – mint oly nagyon sok boldogságot, örömhegyeket és jól megérdemelt saját lábakat. Távol álljon tőlem a sárdobálás, az ünneprontás, vagy a miniszterelnök úr boldogságával vegyes őszinte szomorúságba való beleugatás. Akárcsak a Bors szervilis újságírója én is szeretnék hűséges alattvalóként rengeteg boldogságot, örömöt és megannyi földi jót kívánni az ifjú párnak, nem kevésbé a miniszterelnök úrnak és egész famíliájának. Akinek a magánéletét egyébként magasról leszarnám, csakhogy van egy olyan része az ő életének, ami nagyon is rám tartozik, meg a nyilvánosságra tartozik, tehát nem szarhatom le. Nos, ő pont azt a részét igyekszik eltitkolni a magyar társadalom elől, amelyik a magyar társadalomra tartozik (például hol nyaral, meddig van szabadságon, vagy miből finanszírozza a világ sporteseményeire való kiruccanásait), ami meg nem tartozik ránk egyáltalán, azt beletolja a pofánkba.
nemkati
@Fradigege: Köszi, hogy eldöntötted a vitát. :)
Végülis Rasika, Gazsika és Sárika közül ő a középső.
Aki Én
Fasza... Akkor ezt nulláról kell kistafíroznunk?
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: nem egészen nulláról. Szeretnék Sacikával bankszámát cserélni...DE! Biztos, hogy sokba fog kerülni nekünk ez a frigy (is)...
quadrocopter
Meglátjuk, milyen a csávó. Alamuszi macska partot mos.
kokopelli
@anka: (12:28)
..régi mondás: "..vagy mekszox,vagy mekszöx !" ;--)...népiesen!
CsipkeRózsa
@Fradigege: Gazsi nem lehet Orbán Viktor középső lánya. Ő legfeljebb Orbán Viktor középső gyermeke lehetne, de még az sem, mert szerintem Gazsi a második gyermek.
vadsanca
Gratulálok és egyben sajnálom is a fiatalembert! Szerencséje volt, vagy csak áldozat?
De a jó pap is holtig tanul, belőle is lehet még valaki.
Clavigo
@nemkati: Aha...Gazsika mikor megy férjhez ??
Pálinkafőző Rézüst
@simmering73: gondolod, enélkül bekerült volna oda,??
nemkati
@Clavigo: Nem tudni, nem ismerem a félvallását.
Fradigege
@nemkati: Mit tudom én, hogy hogyan vannak ezek.
Desischado
A srác apja orbánról: "„Emberséges, alázatos és nagyvonalú, nem azt kell nézni, hogy most zsebre dugja-e a kezét” – magyarázta Orbán Viktor nászura,.."
Na, ez az évszázad vice. Ami pedig tomikát illeti, fideszes, és az orbán bandához igazolt. Semmivel sem különb tiborznál.
Eladott Ország
@quadrocopter: Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megdugják.
Eladott Ország
@nemkati: Könnyű Katát táncba vinni, meg a nemzet második vejkóját is, csak mos pofaalapállás van egy darabig. Ami késik nem múlik.
evacica
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Majd meglátjuk, hogy milyen lesz! Előfordulhat abban a családban is rendes ember!
Eladott Ország
@anka: konyvkultura.kello.hu/~/media/imagecontainer/templomos2.jpg?la=hu-hu&h=484&w=550
Csuhások térdre! -mondá Orbán, majd hirtelen betér a keresztények közé.
Talán legelrettentőbb szlogenje a mai magyar kormányzásnak a "keresztény erkölcsök megőrzése" című mantra. Kancsal Maris egész bátran kiállíthatná a Terror Házában azokat az un. értékeket, amelyeket annyira dicsőít az ő Isten-Király-Császára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.