Milyen jelekből ismerheted fel, hogy gonosz van körülötted? Részletezzük a legjellemzőbb ismérveket. Vedd észre a figyelmeztetést mielőbb. 6 figyelmeztető jel, hogy gonosz van a közeledben Kétségtelen, hogy az emberek többsége jó lelkű. Sajnos ennek ellenére előfordulhat, hogy gonosz vagy veszélyes típusok is körülvesznek. Ők azok, akik folyton rombolnak és uralkodni akarnak mások felett. Könnyen lehet, hogy a barátaid között is akadnak, akikről nem is sejted, mennyire gonoszak. Vajon milyen jelekből ismerheted fel az ördögi karaktereket? Részletezzük a legfontosabb figyelmeztető jelzéseket.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milyen egyszeru lenne az elet, ha a Parlamentben is olvasnak ezt a Nok Lapjas kis osszegzest..;o))) Mindjart megtalalnak azt a valakit, akire pont illik ez a leiras...
menekuljon tole, ki merre lat...
Pálinkafőző Rézüst
Nekem 1 jel elég! Orbán a min.elnök! Kész, vége is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.