A Závecz Research legújabb kutatása szerint népesebb az a csoport, ami kormányváltást szeretne, mint a kormány maradását támogatóké.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Igaz lenne, ha ez a többség el is menne szavazni, hogy leváltsa Orbánt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Aztán ha a 42% bizonytalan,vagy cak lusta el megy szavazni,akkor mennyivel nagyobb az esély a leváltásukra. Van kb 2 millió biztos szavazójuk. Van kb 6 millió 18 éven felüli szavazatra jogosult állampolgár. A FideSsen kívül van eddig kb 10 párt. Tavaszig ebből lehet akár 30-40 is. Természetesen kamu pártok. Én például bevallom őszintén,hogy elmegyek szavazni,de a Fidesz biztos nem. z MSZP szintén nem. Volt 8 évük,nem lett jobb. A jobbik Vona pálfordulasa miatt szintén nem. A Momwntum erősen hasonlít a FideSs valamikori felfogására,ráadásul már most elszálltak maguktól. A Dk Gyurcsány miatt kizárt. Maradtak a noname pártok. 6 millió ember ki húz a kalapból ezekből egy nevet és arra ikszel. Így nem lehet kormányt váltani. Az ellenzéket kéne ba...ni,ne az otthon űlőket.
Hellcat
Érződik ez csak ettől még BASZNAK elmenni az emberek szavazni...ez a legnagyobb baj...
Aki Én
Naná, hogy leváltható. Naná, hogy a nagy többség nem kér belőlük. A többség sosem kért belőlük.
Sőt, ezt maga a fidesz tudja a legjobban. Vagy valaki úgy látja nyugodtan hátradőltek?
Egyetlen esély, az ellenzéki összefogás. De egyenlőre csak stabil szétesés és egyre több törpepárt van, ami a kreténeknek kedvez. Amíg ezt az otthon punnyadó agyatlan ostobák nem értik meg, addig reménytelen.
Ebből is látszik, hogy a fideszt a butaság, lustaság, informálatlanság, alul műveltség tartja hatalmon. Mert, hogy nem a maréknyi haszonélvezője, az biztos.
tudode
A remény hal meg utoljára!!!
.
Elmúlt 24 Év feat. Főnökök - Atomhatalmasok!
www.youtube.com/watch?v=0r_CIlvteDY
-
Beteges propagandát vagyunk kénytelenek eltűrni, az a gáz nem K-ről, Ny-ról, hanem Felcsútró egyre gázosabb kiadásban, megspékelve Simicska helyett egy Mészárossall!!!
namihami
És nemcsak a ""nemelmenetből"" adódik a baj.
A Vezér, miután sorra alakítja meg a kispártokat és a nagyobbakban elhelyezi a sz@rkeveróit, gyönyörűen képes szétforgácsolni a 60%-os ellenzéket. A beépített emberei olyan tökéletes munkát végeznek, hogy az ellenzék képtelen összefogni. És félő, hogy emiatt továbbra is ő lesz a vezér, a maga 30%-ával.
Nézzetek az ellenzék egymást maró tevékenységét, ez kizárólag a Füstös malmára hajtja a vizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.