A Závecz Research legújabb kutatása szerint népesebb az a csoport, ami kormányváltást szeretne, mint a kormány maradását támogatóké.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Igaz lenne, ha ez a többség el is menne szavazni, hogy leváltsa Orbánt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Igaz lenne, ha ez a többség el is menne szavazni, hogy leváltsa Orbánt.
colibri
Akkor mutassa meg mindenki, aki leválthatónak tartja, hogy elmegy és le is szavazza. Három ciklus orbánból örömnek, bánatnak elég volt. Többünknek volt bánat, kevesknek öröm, legyen vége!
eszegfu
@anka: Ahogy irod! Hozzáteszem: "mindenki vigyen magával 1 embert"! Környezetünkben élő embereket fel kell állitanunk a fotelból, fel kell ráznunk ebből a politikai apátiából!!
cikicakk55
Aztán ha a 42% bizonytalan,vagy cak lusta el megy szavazni,akkor mennyivel nagyobb az esély a leváltásukra. Van kb 2 millió biztos szavazójuk. Van kb 6 millió 18 éven felüli szavazatra jogosult állampolgár. A FideSsen kívül van eddig kb 10 párt. Tavaszig ebből lehet akár 30-40 is. Természetesen kamu pártok. Én például bevallom őszintén,hogy elmegyek szavazni,de a Fidesz biztos nem. z MSZP szintén nem. Volt 8 évük,nem lett jobb. A jobbik Vona pálfordulasa miatt szintén nem. A Momwntum erősen hasonlít a FideSs valamikori felfogására,ráadásul már most elszálltak maguktól. A Dk Gyurcsány miatt kizárt. Maradtak a noname pártok. 6 millió ember ki húz a kalapból ezekből egy nevet és arra ikszel. Így nem lehet kormányt váltani. Az ellenzéket kéne ba...ni,ne az otthon űlőket.
Hellcat
Érződik ez csak ettől még BASZNAK elmenni az emberek szavazni...ez a legnagyobb baj...
Aki Én
Naná, hogy leváltható. Naná, hogy a nagy többség nem kér belőlük. A többség sosem kért belőlük.
Sőt, ezt maga a fidesz tudja a legjobban. Vagy valaki úgy látja nyugodtan hátradőltek?
Egyetlen esély, az ellenzéki összefogás. De egyenlőre csak stabil szétesés és egyre több törpepárt van, ami a kreténeknek kedvez. Amíg ezt az otthon punnyadó agyatlan ostobák nem értik meg, addig reménytelen.
Ebből is látszik, hogy a fideszt a butaság, lustaság, informálatlanság, alul műveltség tartja hatalmon. Mert, hogy nem a maréknyi haszonélvezője, az biztos.
tudode
A remény hal meg utoljára!!!
.
Elmúlt 24 Év feat. Főnökök - Atomhatalmasok!
www.youtube.com/watch?v=0r_CIlvteDY
-
Beteges propagandát vagyunk kénytelenek eltűrni, az a gáz nem K-ről, Ny-ról, hanem Felcsútró egyre gázosabb kiadásban, megspékelve Simicska helyett egy Mészárossall!!!
namihami
És nemcsak a ""nemelmenetből"" adódik a baj.
A Vezér, miután sorra alakítja meg a kispártokat és a nagyobbakban elhelyezi a sz@rkeveróit, gyönyörűen képes szétforgácsolni a 60%-os ellenzéket. A beépített emberei olyan tökéletes munkát végeznek, hogy az ellenzék képtelen összefogni. És félő, hogy emiatt továbbra is ő lesz a vezér, a maga 30%-ával.
Nézzetek az ellenzék egymást maró tevékenységét, ez kizárólag a Füstös malmára hajtja a vizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.