"a jövőbe be kell fektetni, és a legjobb befektetés, amelyet egy ország tesz, az a fiatalok nevelése". Mit tesz orbán? Mindennapi ének óra -akinek nincs hangja - , vagy mindennapi tesi óra - ahol tornaterem sincs - ? A nyelvtanulásba miért nem fektet be? Aztán jön majd a lőgyakorlat? Másrészt miért kell befektetnie a határon túliak oktatására a magyar tanulók oktatásánk rovására?

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Egy a jelszónk: a béke. Harcba boldogan indulunk, Vezet minket Orbán nagyurunk. Éljen Viktor , a vezér, éljen soká. Előre Viktorért tűzön, vízen keresztül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@division: jól mondod...baj az van bőven...mert a beteg embereket úgy eldugta ez a mi hazánk,hogy a gyógyító csakkk ingyen férhet hozzájuk! A gyógyítónak legálisan státus nincsen,a betegnek és a gondozpóinak pedig pénze nincsen a segítség igénybe vételére.
ÍGY AZTÁN A NEMZET SZERENCSÉTLENEBBIK FELE ORVOSLÁS NÉLKÜL MARAD!-
Aztán van még itt több probléma is a vállalkozás költségeit hány fiatal friss diplomás képes fölvállalni-azon felül hogy ha Budapestről vidéki kisvárosba költözött azért ,hogy azzal foglalkozhasson amit a vágyálma volt kitanulni és a családjától minden segítséget megkapott.
ALBÉRLETI DÍJ/hó,60ezer+rezsi,kata50- aztán még enni is volna jó,na nem étteremben/a szülőket testvéreket havonta legalább egyszer meglátogatni 200km-re vonatköltségen ha igény is van még rá ,talán az se ingyen van-tudod nem lenne ezzel semmi baj ha a három helyett egyetlen ennyire jó,tehetséges és még viszonylag egészséges EMBERT nem vállaltunk volna.
Hát -hallod jól megbüntettük őket-sajnos igazad van -de nekem a legnagyobb problémám az ,hogy nem csakkk az enyémeket ...A MÁSÉT IS!!!
bakegya
@division: "MILLIÓS FIZETÉSE VAN H.ZS-nek ÉS MÉG A KIVÉTELEKNEK...ezt a cikket másoltam volna,de nem engedte a r.bocs.a propi is lehozta időközben,itt olvasható MÉG...valószinüsítem nem sokáig!
Érdemes rögzíteni-"családbarátsággal",mekkora kegyben részesülnek egyesek míg a kettesek megszenvedik ezeket az ORBÁNI KEGYEKET!
division
@bakegya: A cikk valóban nem olvasható. Nem akartalak megbántani, csak nálunk is van több diplomás, nyelveket beszélő a családban (köztük én is), van egyetemi tanár, kutató, és a hét számjegyű is keresetek is meg vannak mellé, bár az is igaz egyikőnk sem most kezdte a szakmát. Szerintem hiába is lázong az ember hogy egyesek munka nélkül jutnak lassan milliárdokhoz, attól úgysem lesz jobb és nem változik semmi, a politikai elitnél ez így működik, legyen az Fidesz vagy MSZP, stb. Ezt el kell fogadni, és az embernek a saját területén bizonyítani inkább. Nekem ez a véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.