Későn készült el, be se költöztek, mégis elment rá 1,2 milliárd forint.

A margitszigeti Casinóban, a régi Holdudvar szórakozóhely épületében lett volna a szervezőbizottság központja, de nem készült el a vizes vb-re az 1,2 milliárdért felújított épület.

Nyomoz a rendőrség a vizes vb egyik épülete miatt

Fotó és nyitókép: Pixabay.com cco

Március közepén megjelent az ajánlattételi felhívás, a hónap végén kötötték meg a szerződést, s májusban kezdték az építkezést. Július 24-én lett tényleg kész az épület, amikor volt még hat nap hátra a vizes vb-ből is.

Az Index arról ír, hogy amikor ők faggatták a szervezőket, nekik azt mondták, úgyis csak a pénzügyesek lettek volna ott és egyébként is mindenki a helyszínen van, szóval nem is kell beköltözni. A csúszás ellenére az állam mégsem kért kötbért a kivitelezőtől.

Az RTL Klub tudósítása szerint Juhász Péter, az Együtt elnöke feljelentést tett, így nyomozás indult az ügyben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Peter, jo latni ujra Teged a porondon - de ez meg egy ugy lesz poltpetya feneketlen fiokjaban, ami nyomozas nelkul ott tunik el...
Nem baj, majd a vegelszamolasnal ez is egy tetel lesz a vadiratban
namihami
Mostanra derült ki, hogy ez mégsem valamelyik haver zsebébe került? Akkor tényleg bűnhődjön.
quadrocopter
Remélem mindenkinek szárazak maradtak a szemei e hatósági jóság láttán! nemzethy ünnep az, amikor a pintérség és a poltság bármilyen balhéban is nyomozást rendel el, no persze az eredmény így sem garantált, ahogy az megszokott már hetedik éve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.