Az angyalföldi rendőrök a Margitszigeten fogták el azt a férfit, aki kirabolt egy nőt a villamoson – írja a police.hu.

Egy 23 éves kisari férfi csütörtökön a Pest irányába közlekedő 6-os villamoson odalépett egy utashoz, majd amikor a jármű a Margitszigeti megállóhoz ért, kikapta a nő kezéből a mobiltelefonját, és leszállt a villamosról.

Margitszigeti futók tették mozgásképtelenné a 6-os villamoson rabló férfit

A sértett a férfi után ment, hogy visszaszerezze a telefonját, de az elkövető ellökte a nőt – aki a földre esett – és elszaladt.

A nő segélykérésére három futó figyelt fel, akik a Margitszigeten utolérték a férfit és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 23 éves férfit elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezik gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Meglepetés akkor éri majd a jótevő civileket,ha bűnszövetkezetben (hiszen hárman voltak) elkövetett szabadságkorlátozással megvádolják őket,majd el is ítélik ötször annyira mint az elkövetőt? Csoda,hogy senki senkinek nem mer segíteni az utcán,ha bajban van?
namihami
@Lepényleső: És az igazán nagy gondot az jelenti, hogy a Pintyér-Polt-Szájernéni trió által vezetett magyar ""igazságügyben és osztásban"" ez nemhogy nem elképzelhető, de talán könnyen valóra váló.
Remélem, hogy a kiszálló rendőröknek több eszük volt és nem írták fel a három srác nevét. Még néhány, a delikvensnek kiosztott pofon okán se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.