Sci-fikbe illően modern iskola nyílik Debrecenben, ahova öröm lesz járnia az ott valódi, 21. századi tudást és készségeket szerző diákoknak. Persze, hiába állami az iskola, mert nem mindenkinek lesz elérhető. Az International School of Debrecen (ISD) már építészi terveiben is igencsak exkluzív. Erről már korábban is írtuk: a tervpályázaton nyertes BORD Építész Stúdió által a Nagyerdő mellé felépülő iskola ugyanis már a látványtervei alapján is egészen kivételes, és a magyar iskolarendszerben egyedi és szokatlan képet mutat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igencsak hasonló egyházi iskolák kapcsán írtam épp ma reggel:
Ezt azért én sem gondútam volna

Mégis mennyibe fáj nekünk adófizetőknek a keresztényi szorgosság

Tény és való, hogy minden alkalmat megragadok, mikor valahol arról hallok (pedig nehéz nem hallani, mert a csapból is ez folyik), hogy a derék egyházak milyen jó FENNTARTÓK. Gyakorta meg szoktam jegyezni, hogy egy frászt, mert csak uralkodnak, mivel a tőlünk bőségesen elcsaklizott pénzből teszik (sok jel szerint még csak nem is fordítják rá mindet).
Lehet, hogy közismert, de én csak most olvastam egy publicisztika kapcsán, hogy a Költségvetési Felelősségi Intézet (én eddig a létezéséről sem tudtam, saját bemutatkozásuk szerint az elsők között kivégzett Magyar Köztársaság Költségvetési Tanácsa pótlására született) kiszámolta, hogy „az egyházi iskolák több mint két és félszer annyi támogatást kapnak, mint állami társaik!”
Lepényleső
...ahol nagy álmot álmodni tanítják a diákokat,a rónán,tornaórán akár kergethetik is a délibábokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.