Soros György valójában nem támogatja a bevándorlók kötelező kvóták alapján történő elosztását az európai uniós tagállamok között, azaz ebben a tekintetben egy húron pendül a magyar kormánnyal – derül ki a Financial Times cikkéből, amely az újabb nemzeti konzultációról tudósítja az üzleti lap olvasóit.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érdekes gondolat az FT budapesti helyzetjelentéséből

Azért elgondolkoztató, hogy messziről is ennyire egyértelmű a dolog

„Hungary to consult public on alleged Soros migrant plan” című írásban foglalkozik Orbánék Soros fóbiájával.
A cikk egyik legérdekesebb gondolata: „Analysts say that Mr Orban’s government, which faces a weak and fragmented opposition, is seeking to conjure a powerful adversary in the form of Mr Soros to rally its supporters and gain a third successive term in power.”
Hát mit mondjak van benne valami, még akkor is, ha azért Orbán – biztos, ami biztos - mindenkire ráaggatja a Soros-ügynök címkét! =))
Lepényleső
Nem a mestertervbe van a furcsaság,bennünk aki ehhez jó pofát vág?
colibri
Van bőr a képén kiállni és arról győzködni a magyarokat, hogy Brüssel megerőszakol bennünket, ránk erölteti a migránsokat, migránsországot csinál belőlünk, miközben ő mit csinál?? Belehazudja a képünkbe az általa kitalált "Soros-tervet", tele fogja plakátolni az országot a hazug propagandájával, nemzeti konzultációt szervez, aminek a végeredménye ismeretlen és ellenőrizhetetlen, mindezt milliókból, ablakon kidobott pénzből. Hazug játékait azért űzi, hogy hatalmon maradhasson, hogy még többet harácsolhasson, hogy familiája száz lábon állhasson, saját hülyeségeire korlátlan pénzeket pazarolhasson, és sorolhatnám...és mindehhez aszisztál az a kb 2 milliónyi ember, aki vak és félrevezetett /agymosott birka/. Mit mondjak: szép jövő elé nézünk...
magyarbakancs
A rendszer váltás azért volt,hogy a kiváltságos párt embereket számon lehessen kérni megtörtént ?Nem.
Ma jelenleg ugyan az folyik mint a rendszerváltás előtt.
Kiváltságosok ,hazudnak a szemedben,lopnak ,és még ehez törvényt is alkotnak.
Semmi nem változott.
Nessy
@magyarbakancs: A nagyságrend változott! Az előző rendszerek liliomos kiscserkész egyletek voltak ehhez a hazug, tolvaj társasághoz képest!
magyarbakancs
@Nessy: Igazad van az a kérdés ,hogy egy rendszerváltást ami az emberek felemelkedésre szolgálna ,miért lett Taügetosz?
Mért lett még egyszer annyi nincstelen,reménytelen ember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.