A Takarék Csoport kisbusza bank nélküli településeken, fesztiválokon és nagyobb rendezvényeken is megjelenik majd.

A mozgó bankfiók minden szempontból megfelel a bankbiztonsági szabályoknak, szolgáltatásait pedig lakossági és vállalati ügyfelek is igénybe vehetik, mivel lehetőséget biztosít többek között személyi kölcsön, Családi Otthonteremtési Kedvezmény és vállalkozói hitelek igénylésére, valamint folyószámla-kezelésre is.

Bankfiókot szállít a kisbusz – hitelt is lehet innen kérni

Fotó és nyitókép: Pixabay cco 

A buszban szakképzett banki ügyintéző utazik, így az ügyfelek személyre szabott pénzügyi tanácsokat is kérhetnek befektetéseikhez vagy a hitelválasztáshoz.

A takarékok közel annyi bankfiókot üzemeltetnek, mint az összes többi bank együttvéve és hamarosan új fejlesztéseket is bevezetünk

- közölte Vida József, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Takarék Csoport arra számít, hogy az új szolgáltatás népszerű lesz a kisebb települések lakói, vállalkozói és önkormányzatai körében. A mozgó bank különösen fontos újítás egy olyan időszakban, amikor a hitelintézetek sorra zárják be a vidéki fiókjaikat – írták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez már az Ausztriához való felzárkózás ördögi terve?
eszegfu
@Eladott Ország: Szerintem inkább a honvédségnek gyártott 100 db busz nem felel meg majd a célnak és kis átalakitással mozgó bankfiók lehet belőle... hiszen azért valamire csak kell használni!
Eladott Ország
Ennyi bankbotrány után nem csoda, hogy a bankoknak az ügyfelek után kell kuncsorogni. Agrobank, Konzumbankot, Postabank, Széchenyi Bank, K&H Bank, Hungária Értékpapír Zrt. Buda-Cash, Quaestor stb. Róna: A bankbotrányok a GDP 1,2 százalékát érték el, mint nemzeti kár. Bankbetétek: neked szinte semmi nem marad.Gyakran kevesebb pénzt viszünk haza, mint amennyit betettünk. Most már nehéz palimadarat fogni. A mozgó bankfiók olyan mint egy kis magyar lábszag, újabb hungarikum.
www.qkk.hu/wp-content/uploads/2017/07/cropped-poltanevetvegenv4.jpg
eszegfu
@Eladott Ország: Jól elviccelődtünk ezen, de ahogy irod ez sokkal komolyabb hátterü! Elgondolom még azt is, hogy hány meg hány "csórónak" viszik szinte tányéron kinálva a hitel lehetőségét... nagyon nehéz ennek ellenállni ebben a pénztelenségben...:(
Csizmás Kond
A pénzedért akár a temetőbe is utánad mennek.
Eladott Ország
A hitel után jön az "á(t)rverés" , az "átverési" tapasztalatok alapján az ingatlan árveréseknél meglehetősen nagy számú a 70 százalékon értékesített ingatlan, nem lakóingatlannál 50%. Ennek az az oka, hogy az árverésekre szakosodott „társaságok” járnak, akik esetenként előre megegyeznek, hogy ki veszi meg az ingatlant, és természetesen csak 70 százalékos áron. Bár az „összebeszélést” a törvény tiltja, azonban a színfalak mögött zajló alkudozásokat a végrehajtó nem tudja megakadályozni és a bankok az adóst kifosztják és ez a jó buli a bankoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.