Lázár Jánosnak kezd elege lenni a napi három és fél órás ingázásból, és a következő ciklusban inkább képviselő lenne – mondta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Mi sem szeretnénk, ha jövőre kormánytag lenne Lézer-Piszkos-Hazug János!
namihami
@quadrocopter: Mi több. Ha rajtunk múlott vagy minket is megkérdeztek volna, akkor eddig se akartuk. Csak minekünk eddig se és ezután se oszt lapot a Gazda.
Klubtag
@wagabund: ...".a sok utazást meg fogadjunk, hogy megoldja.."...szól Rogán Tóni feleségének, aztán okosba lebarterezik a napi hlikopterezést...
Pálinkás Pál
Janika..nem is leszel...legfeljebb ha alakítotok a böriben egy árnyékkormányt!!
Eladott Ország
Nagyon örülünk neki, legalább egy szarházival kevesebb lesz. Útravalóul nekem több javaslatom is lenne Lázár János, mindenhez is jól értő miniszter számára. Először is érdemes lenne ránézni egy térképre, akkor látszana az ország mérete. Másodszor: meg kellene próbálni családostól megélni annyi pénzből, amennyiből egy átlag magyar családnak meg kell élnie. Szét kellene nézni a leszakadó falvakban. Nem ám állami luxusautóval, hanem Budapesten felülni egy vonatra és így eljutni egy távoli településre. Nyolc órás tortúra árán, hatvanöt átszállással, az utolsó pár kilométeren gyalog (busz már nincs, de út se nagyon) úgy, hogy a fél havi megélhetési költséget el is vitte az utazás. Aztán innen kellene munkába járni egy izgalmas hónapon keresztül. Ha ez megvan, máris lehet pofázni a legerősebb országról és az Európát irányító magyar kormányról. Továbbá kussoljon a közéletből és tűnjön el a közpénzes vályútól, mert olyan mint a döglégy.
wagabund
@Klubtag:igen, valahogy ilyesmi, vagy egy szerény kastély a hegyvidéken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.