Kínosnak érezhette a neki szegezett kérdéseket szombathelyi alpolgármester, ezért megpróbálta kivenni a riporter kezéből a mikrofont.Ki akarta csavarni a riporter kezéből a mikrofont a fideszes alpolgármester

Az RTL Klub híradója arra lett volna kíváncsi, hogy a város új stadionját ki fogja üzemeltetni. Állítólag az önkormányzati cég lesz az üzemeltető, de úgy vélik, ez sokba kerül majd a városnak.

A cég ügyvezetőjét és az illetékes alpolgármestert is hiába kérdezték, de Szondi Szilvia, az illetékes cég ügyvezetője nem nyilatkozott, Illés Károly, a város fideszes alpolgármestere pedig előbb kijelentett, ennek a stábnak nem nyilatkozik, majd megragadta a mikrofont, és megpróbálta magával húzni – a túlsó végén kapaszkodó riporterrel együtt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
De nagy arca van a közszolgának. Szereptévesztésben vannak ezek, uraknak képzelik magukat. Nem az ertéelklubnak kell nyilatkozni, ők csak kérdeznek. A népnek kell nyilatkozni, akik fizetnek. Bár ezeknek a nagyképű nyikhajoknak már csak a pártjuk neve utal a demokráciára, hogy mit is jelent az, már rég elfelejtették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
János Kopácsi. A hsz-ed téged minősít, illés viselkedése meg őt, ilyenek a fideSS gecik...
eszegfu
Ha én épitek valamit, akkor már a terv elkészitésekor tudom, hogy én szeretném használni, vagy bérbe adnám, illetőleg véglegesen eladnám...vagyis már akkor "tisztázom" magammal, hogy ki lesz az üzemeltetője az épitménynek. Ha ezt nem tudom, akkor kár is nekiállni az épitkezésnek, hiszen üzemeltető nélkül minden tönkremegy, hiába most épitettem. Mivel nem tudott választ adni erre az egyszerü kérdésre a polgármester, átment agresszorba.
justhpeter
9A stadiomolról a kiscsibék nem tudnak mit mondani, mert az a vén kokas területe, ezért van a mindent helyettesítő primitív agresszív fellépés.
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Aki már börtönben van, szívesen szokott nyilatkozni, sőt riportot szeretnek adni. L.: a whiskys .
eszegfu
@solidedge: tegnap 9:35 Engem nem az zavar, hogy melyik párt szimpatizánsa, hanem maga a lénye... valami szörnyü gusztustalan modoru! Szerintem O.V-vel csak a menekültellenességben ért egyet...jobbikos lehet a fb-ját olvasva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.