Öt éve nem volt olyan Orbán-ruhadarab, ami annyira izgalomban tartotta volna a nyilvánosságot, mint A Zöld Ing. És ha van valami, ami az ingnél is jobb, az egyértelműen az ing története. Orbán Viktor sokáig feledhetetelen fotója volt ez 2012-ből: Öt évnek kellett eltelnie, hogy újraégesse a retinákat a miniszterelnök outfitje. De Tusványoson idén megtörtént: A polgári lazulás ikonikus darabja lett a zöld ing, miután Orbán ebben ment Kötcsére is. ...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A valódi lényeglátás

A derék Bencsik már megint megaszonta, de nem is kicsit

Ahogy arról a 444.hu jóvoltából értesülhettünk a Magyar Demokrata nevet viselő szennylap üdvözült főnöke a derék Bencsik Bandi FB-jén megmagyarázta Őfenesége szörnyűséges ingencéjét. Minden esetre a magyarázat jobban sikerült, mint a legvadabb Orbán-gyűlölő írta volna:
„a legendásan minden elé kerülő ételbe kényszeresen beleevő Orbán tavaly fehér ingben érkezett Kötcsére. Elvegyült a hívek között, majd a kerti asztalok egyikéhez telepedvén, a hívekkel együtt elfogyasztotta az ebédet. Valamennyi étel bográcsban készült, szaftos, zsíros, paprikás volt – Orbán Viktor, ahogy a jelenlévő urak nem csekély hányada, ebéd közben leette a szép fehér ingét. Pecsétes ingben pedig mégsem állhatott a közönség elé, kerítettek hát neki egyet”! =))
Csak megerősítésül:
minden kajába belerondít,
leeszi az ingét,
amiben a társasága osztozik,
így történt most is,
kerítettek neki egy tiszta inget???
etc.
Biztos bennem van a hiba, de nem értem, hogy: ezek szerint miért is kellett ezidén eleve libafos-színű ingben jönni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.