Nyolc ellenzéki párt közösen dolgozta ki a választási rendszer reformját a Gulyás Márton fémjelezte Közös Ország Mozgalom szervezésében. Ha a Fidesz nem támogatja a javaslatot, polgári engedetlenséget hirdetnek.

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nem tudom miért a vesszőparipám, lehet hogy sok összeesküvés elméletet olvastam de az a gyanúm, hogy a Fidesz előre látva a választási kudarc lehetőségét törvényt fog hozni. Aki nem a Fidesz mellett van az Soros lefizetett bérence és mint ilyen nemzetbiztonsági kockázatot fog jelenteni. Ezt pedig súlyosan büntetni fogják. Így fogják elhallgattatni, megfélemlíteni az ellenzéket. Talán nem véletlen, hogy Lázár ki a akar farolni a jövő tavaszra a politikából. Ez már neki is sok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@solidedge: No igen..de ha sikerül polgári engedetlenséget generálni,akkor qrhatják a törvényeiket,hisz pont az a lényege...a csúti mangalicának lesz helye cár atyuskánál...de hogy a többi hová fog menekülni???
relatív
@solidedge: Valahogy csak kitaláljuk hogyan nyerhet ez a bűnbanda !

A magyar népnek mindenképpen meg kell óvnia kirablóját, ha maguk nem IS jönnek rá a legvadabb megoldásokra az ellenzékből vannak - sokan - akik nekik drukkolnak...
kamazuka
Marci Marci.
Csak aztán el ne qrjátok.
Nem győzni kell.A 2/3 ot kell megszüntetni.Ja és nem a választáson.
Az agyatokban.
A viz és a csont hányadot kellene szürkeállományra cserélni.
Sámannus
@karma1: Ez a korrupciós színjáték ki csapta nálam a biztosítékot. Ugyanis a törvény nem fogja teljesíteni az elvárásokat. a képviselők egy nap alatt meghoztak egy törvényt amit nem fogynak alkalmazni, mert a főügyész azt fogad be a vizsgálatból, ami úri gusztusa. Tehát a kivizsgálás rendszerét kell megreformálni, amit a fidesz már nem fogadott volna el.
Az ellenzék így elesett egy kiváló lehetőségtől amivel ekézhette volna a fideszt a választásokig. Ehelyett fel kell vállalniuk a kollaboránsok szerepét.
bencemacska
Sajnos azt hiszem igazad van. Ezt a "törvényt" két harmaddal bármikor megváltoztathatja az Alaptörvénybe iktatással.
De ha győz, akkor meg nem alkalmazza, mert Polt léte felülírja a törvényt! Így megváltoztatni sem szükséges, de felhasználhatja a mai ellenzék ellen.
Azért hozta meg a törvényt, mert az aláírás gyűjtés és annak esetleges sikere - a népszavazás megrendezése nélkül is - gyengítené a kormánypropagandát!
relatív
Azt kellene látnia, és érdemben megváltoztatni, hogy a médiában az ellenzék megszólalói - a bejegyzésekben IS ! - csak az egymás elleni kritikával, vagy a teljesen hiábavaló ellenzékiséggel, vagy egyenesen a regnáló lehetőségeinek felsorolásával, annak részletes megvalósításával villog.

Ennek ellenére minden fórumon az ellenzék erőteljes megjelenítését hiányolja minden megszólaló, író !

Azért ezek eléggé ellentmondó jelenségek, nem ?!

Talán ezen kellene egy győzelmi sugallatot a nagyszámú bizonytalankodóknak teríteni, és a győzelem nem lehetne kétséges !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél