Kiugrott az ablakon egy 25 éves gazdagréti lány. Az ikertestvére ott volt a lakásban, de nem vette észre, csak akkor tudta meg mi történt, amikor a rendőrök kopogtattak az ajtón. 

Ikertestvére nem vette észre, hogy kiugrott a lány az ablakon

(Illusztráció: Pixabay, cc0)

Kedden este történt a tragédia, a lány a hetedik emeletről ugrott ki.

„Szegény teremtés, ide zuhant a járda mellé, egy beton virágtartó és egy kocsi közé esett. Arccal a föld felé fe­küdt, borzalmas sé­rülései ke­letkeztek, sokáig nem is lehetett tudni, hogy ki ő, nem lehetett felismerni. A ház gondnoka hívott mentőt, de a lányon már nem lehetett segíteni, a helyszínen meghalt. Az ikertestvére nem is vette észre, hogy kiugrott az ablakon” – mondta a Borsnak a lány egyik szomszédja.  

Az eset napján egy mosonmagyaróvári nő is hasonló körülmények között vesztette életét. A harminc év körüli nő a negyedik emeleti lakásából vetette magát a mélybe, és a helyszínen szörnyethalt. Mindez fé­nyes nappal történt, szemben a játszótérrel, ám a rossz idő miatt szerencsére egyetlen gyermek sem láthatta a borzalmas jelenetet.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/alma.jpg
Széthordott ország.
Mert mi megszokjuk. Napról napra, egyre tompább aggyal és egyre érzéketlenebbül vesszük
tudomásul, hogy most ez van. Nem követelünk valós adatokat a statisztikusoktól, ezért elhisszük, hogy rendben van minden. Rendben van, csak mi látjuk magunk körül a folyamatosan növekvő nyomort, a reményvesztett, jövő nélküli családok keserűségét.
Máshol, a szomszéd utcában, a másik faluban, a következő városban, a távolabbi megyében
minden jó. Csak ott nem, ahol mi élünk. Ott nagyon nem. Nem kapjuk fel a fejünket, ha éhezésről, kilakoltatásokról, öngyilkosságról, nincstelenségről hallunk, ha ezt magunk is látjuk.
Bénultan hallgatjuk a rothadó nyugat haláltusájáról szóló propagandát. Tudomásul vesszük, hogy Oroszország, Kína, India a jövő útja számunkra. Az évtizedekig sulykolt, halálosan elcsépelt kommunista jelmondatok, penészes lózungok ismét harsognak és mi lehajtjuk a fejünket.A gyerekeink felszállnak a repülőre és nem értik. Mi pedig nem tudjuk, félmillió, vagy már egymillió a veszteség. Lassan megértjük, hogy a haza nem ott van, ahol túrórudit árulnak és lehet kapni lángost. A haza ott van, ahol szabadon elmondhatjuk a gondolatainkat, ahol dönthetünk, miben hiszünk, vagy nem hiszünk. Haza ott van, ahol lehetőséget találunk az emberi életre, ahol csak rajtunk múlik, hogy dolgozunk-e, ahol élni szabad és élni lehet.
A haza nem kívül van, hanem bennünk. Ha megyünk, mert itt már semmink sem maradt, nem hagyjuk el a hazánkat. Visszük magunkkal, magunkban. Ha képtelenek vagyunk megvédeni, elrejtjük. Széthordjuk lassan, lelkenként. A cipőnk talpán visszük a földet, mely az otthonunk lehetne. Ha meg tudnánk védeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Tanmesének is beillik az, hogy a falusi gyerek Ötthonteremtési támogatásának + kölcsönének hatását még mai napig is nyögik családok tízezrei.
.
Újrakezdők Ócsán 1.rész
www.youtube.com/watch?v=z-DUAz2yG6E&t=223s
.
Ugyan 2,4 milliárdot áldozott közpénzből pártunk, és kormányunk, felvetődik a kérdés, hogy a látszatberuházásokból, és az üresen tátongó stadionok 10%-ából hány lakást lehetett "volna + bár" építeni.
.
A videó lényege az, hogy a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa szerint ÁTLAGBAN "NAPONTA" 6, azaz HAT állampolgár vet véget az életének, családjának a KILÁTÁSTALAN ÉLETHELYZETÜK MIATT!
.
Magyarország jobban teljesít!???
Legfőképpen a KORRUPCIÓ VIRÁGZIK ezerrel, milliárdokkal, miközben a MNB "is" gyűjtögető életmódot folytat, természetesen saját, és környezete hasznára!
.
Meddig garázdálkodhat a félelemkeltésével is ez a MINŐSÍTHETETLEN, magától elszállt, a fél országot LELKI TERRORRAL nyomorba döntő ... akárkik!!!
Eladott Ország
Ilyen hazug, nemzetellenes, tetűláda kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen, összeérő
talpából halszagot árasztó országnak. Nemzeti összetartozás, az van. A Fidesz összetartozik azokkal, akik szolgálják a kormányt, a nemzet pedig tartozik. A bankoknak, a letelepedési-kötvényeket megvásárló migránsoknak, az állampapírt vásárlóknak, a Paks 2 hitelezőinek, ha megvalósul a kínai vasútfejlesztés, akkor a kínaiaknak is. Azt sajnos elfelejtette megemlíteni a nemzeti összetartozás jegyében a magyar kormány gyakorlatilag megharmadolta a megváltozott munkaképességűek fizetését. Arról sem mesélt, hogy hány beteg, sérült, rokkant ember menekült öngyilkosságba azért, mert megvonták, vagy brutálisan csökkentették a járandóságát és képtelen volt fenntartani magát segítség nélkül és vagy nem volt olyan hozzátartozója, aki segíteni tudott, vagy nem akart ilyen terhet rakni a családja vállára. Akik nem ezt az utat választották – szerencsére ők vannak többen – azok az életükért küzdenek az év minden napján. Azt is elfelejtette elmondani a kormány, hogy a nagy nemzeti összetartás jegyében számtalan sérült, beteg embert dobott vissza a munkaerőpiacra (mert teljesen elvették az ellátást, így kénytelenek a munkaügyi központokban regisztrálni, miközben még csak közmunkára sem alkalmasak fizikailag), mert így a szánalmasan alacsony rokkantellátás helyett csak a 22 800 forintos álláskeresésit kell nekik fizetni, de új fejlemény, hogy innen is ki akarják söpörni őket, hogy még a 22 800 forintot se kelljen fizetni.
szaboria1
Valami van a levegőben mert potom nagyon rövid időn belül 3 lettek öngyilkosok úgy, hogy kiugrottak az emeleti lakásukból.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...szerintem nem a levegőben van...
Csizmás Kond
@szaboria1: ...megpróbálom...de akkor is az a véleményem hogy ez egyedi szippantás...persze abból a levegőből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.