Hírszerzési információkra hivatkozva arról beszélt Lázár János, hogy környékbeli országokban a Soros-hálózat érdemben befolyásolta a politikai döntéshozatalt, a választások kimenetelét. 

Lázár Sorosról: brezsnyevi csókkal köszöntik Brüsszelben

(Fotó: Illyés Tibor/MTI)

A Magyar Időknek adott interjújában Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Soros György befolyását elemezte. Többek között arról beszélt, hogy demokratikus gondolkodással érthetetlen, hogy egy Amerikából érkezett, nagyon gazdag embernek a szava többet ér Brüsszelben, mint egy megválasztott európai parlamenti képviselőnek.

„ Minden ajtó kinyílik előtte, öleléssel és brezsnyevi csókkal köszöntik Brüsszelben. Ez demokratikus keretek között felfoghatatlan, ez az új világelit vircsaftja.”

Lázár arról is beszélt, hogy fel kell készülni arra, hogy ha a 2018-as választásokon ismét bizalmat kap a kormány, akkor számos nagy vitát kell majd lefolytatnunk Európa jövőjéről.

„Nem attól jó európai vagy elkötelezett EU-párti egy politikai erő, hogy mindig zokszó nélkül egyetért Brüsszellel.” – vélekedett Lázár. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Húzzál el a picsába Lázár, te hülye majom! Még az ilyen szarházi tolvaj gazembernek jár a pofája. Hányni kell!
uploads.disquscdn.com/images/2e2f8d3afdfd92ff8882f0712fdcfe3f8d27257af423e695911a0ee3fdc2936b.gif
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Húzzál el a picsába Lázár, te hülye majom! Még az ilyen szarházi tolvaj gazembernek jár a pofája. Hányni kell!
uploads.disquscdn.com/images/2e2f8d3afdfd92ff8882f0712fdcfe3f8d27257af423e695911a0ee3fdc2936b.gif
CsipkeRózsa
"Lázár Sorosról: brezsnyevi csókkal köszöntik Brüsszelben"

Lázár féltékeny!

Képet kérek a brezsnyevi csókról!
CsipkeRózsa
@Pálinkafőző Rézüst: ugyanez Sorosról?
Eladott Ország
Nem mondom, hogy nem fájdalmas látni, hogyan veri át a magyar kormány saját fanatikus
híveit azzal, hogy felépítette számukra ezt a virtuális valóságot, ezt a sötét elméletet Soros és az európai vezetők bizarr, büdös, undorító, mindannyiunk kipusztulását eredményező
kapcsolatáról. Miközben amikor a brüsszeli gazfickókkal találkoznak, mélyen kussolnak és szóba sem hozzák a vén milliárdost. Petike is hiába döngette a mellét New Yorkban, hogy ő meg a főnöke az Új Világrend győztesei, hiába vernyogott a migránsveszélyről, amelyet kizárólag a magyar kormány akar és tud és fog megállítani, az amerikai és nemzetközi közönségnek szóló beszédében Soros György egyáltalán sem került szóba. Nem mondom, hogy valaha is el tudtam volna képzelni, hogy Magyarországon egy szájbatekert, érvénytelen, semmilyen jogkövetkezményekkel nem járó, kegyetlenül sok milliárdot felzabáló kamu kvótanépszavazás után újra meg lehet etetni az emberekkel, hogy ha egy előre szájbarágott, csak egyféleképpen megválaszolható, csúsztatásokkal és hazugságokkal teljes kérdéssorra válaszolnak, akkor annak bármiféle értelme, haszna lesz. Mert az érvénytelen népszavazásnak milyen következménye lett azon kívül, hogy elkúrtak rá egy csomó pénzt? Ha egy népszavazás semmilyen következménnyel nem járt, akkor egy nemzeti konzultációnak csúfolt propaganda akcióból mi következik? Ja, semmi. Az más. Mekkora lehet az a kurva Soros-terv, hogy csak lopással, csalással, lopással és megint csak lopással lehet megakadályozni? Mekkora terv lehet az, amiért egy kormány képes lemondani az ország jobbá tételének minimális követelményeiről is? Milyen konzultáció az, ami nem is konzultáció, hanem nyíltan bevallott félretájékoztatás?
justhpeter
Segítsetek !
Melyik nagyobb szégyen? A Brezsnyev-Honecker csók vagy amikor az öregasszony kezet csókol Orbánnak ?
interceptor
Lázár, a primitív vinnyogásodat tartsad meg az ostoba haverjaidnak! Miközben az új burzsoáziát lopjátok össze a közvagyonból, nem ismertek se istent, se embert!
tudode
Nem kell rossz néven venni, hogy Sorost CSOK-kal, a VIDÉKI GYERÖKÖT TÁRT KARÓKKAL, mondhatni TÁVOLSÁGTARTÁSSAL üdvözlik nem csak Brüsszelben, de AMI FÁJÓ PONTJA a HONI ÉRTELMISÉG sem FOGADJA BE SORAI KÖZÉ. Kinek van gusztusa akár SZEM, V SZÁJ KÖZELSÉGBE KERÜLNI
.
Mi lettünk Európa bacilusa?
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mi_lettunk_europa_bacilusa.469889.html
.
„Orbán Viktor Európa fekete bárányává változtatta Magyarországot”
mno.hu/kulfold/orban-viktor-europa-fekete-baranyava-valtoztatta-magyarorszagot-2394673
.
Fidesz Birkamenet 2014
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
.
Oszt a bacilus szerint
Orbán Viktor Tusványoson: mi vagyunk Európa jövője
nepszava.hu/cikk/1135422-orban-viktor-tusvanyoson-mi-vagyunk-europa-jovoje
.
Azért azt el kell ismerni embert, állatot próbáló az AMI ENNEK A POLITIKAI KALANDORNAK EL KELL VISELNIE JOBBRÓL, BALRÓL, ELŐRÖL, HÁTULRÓL, oly annyira, hogy már ki sem merészkedik a BOMBABIZTOS JÁRGÁNYÁBÓL csak akkor, ha az üvéi veszik körül, mert RÁSZOLGÁLT ARRA, HOGY FÉLJEN!!!
.
Ez azt ő büntetése, pedig Ő VOLT A RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE, AZTÁN MIVÉ LETT?? Egy nyivákoló, panaszkodó ÖREG HARCOSSÁ!!!
tudode
@tudode:
.
Javítás:
... próbáló az AMIT ENNEK ...
idppp
A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány
Budapest, 1992. szeptember 28., hétfő
Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.
Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.
Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen:

Magyar Oxfordi Társaság
Bibó István Szakkollégium
Bibó István Szakkollégisták Egyesülete
Széchenyi Szakkollégium
Rajk László Szakkollégium Diákbizottsága
Századvég Szerkesztősége
Századvég Politikai Iskola

Ilyenkor, amikor visszaköszön a múlt, tükörbe kell nézni, mit szólnak az agymosott fidesz szimpatizánsok?
Egyáltalán felfogják? Vagy még ezek után is fenntartják, hogy Soros az oka? Meg a Gyurcsány, meg a nyócév!
Nem ég a pofáju, nincs szégyenérzetük kicsit sem, hogy egy félkegyelmű az orruknál fogva vezeti őket?
terlasz
Ne csodálkozz, hogy nektek nem nyílnak meg a brüsszeli ajtók, amikor a börtönajtók illenek hozzátok.
kukac50
Soros normálisabb az összes Fideszes politikustól! Nem szégyellik magukat,hogy hazugságra rémhírekre alapozzák a politikájukat? Aljasságban elsők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.