A Miniszterelnökséget vezető a Magyar Időknek adott interjúban érthetetlenségét fejezte ki amiatt, hogy Soros György jól megérte magát a brüsszeli döntéshozókkal. Lázár János szerint a Fideszben is vannak olyanok, akik korrupciós ügybe keverednek és hibáznak, ugyanakkor úgy látja, hogy a 4-es metró építése az elmúlt 30 év legnagyobb korrupciós ügye, mert ott több százmilliárdot nyúltak le a Fidesz előtti kormányok idején.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jajj...jajj...azok pofáznak, akik alácuppantottak Putyinnak?
Amúgy a Hagyó-ügyre is azt ugattátok Lézer, hogy a gengszterváltás legnagyobb korrupciós botránya és hol tart? Lassan csak szabálysértés, vagy még az sem lesz belőle!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@cikicakk55: Ja azt elfelejtettem oda írni,hogy most azért került szóba megint a metró ügy,mert megint előtérbe került az Azeri baltás körüli dollármilliók,vagy milliárdok köddé válása.
wagabund
@quadrocopter: a Hagyóval még várnak, mert nem akarják túl korán sittrevágni..elhúzzák a végső, megfellebbezhetetlen ítéletet februárig, ami nagyon jó lesz minden adón minden hírekben vágóképnek, hogy íme győzött az igazság a szocik ármánya felett...

erre nagy összegben fogadnék...
quadrocopter
@wagabund: Nem fogadnék rá, mert nagyon megkoptatták az ügyet az ide-oda tologatással!
RonaGyuri
Ne szerénykedj Pubi ti egy hétvégén lenyúljátok azt amit a komcsik a nyóc-év alatt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.