Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje feljelentést kezdeményez Németh Szilárd ellen, mert a Fidesz alelnöke szerinte minősített információval élt vissza -írja a HVG.

Szél Bernadett feljelenti Németh Szilárdot
Kép: Youtube

Németh még kedden beszélt arról, hogy a magyar titkosszolgálatok szerint komoly kockázatot jelentenek a külföldről pénzelt szervezetek és emberek, példaként kiemelte Schilling Árpádot, Gulyás Mártont és Vágó Gábort, akik szerinte erőszakos eszközökkel akarják elmozdítani a kormányt.

Az LMP álláspontja szerint Németh Szilárd kijelentései emellett az érintettek becsületét és jó hírnevét is sértik, így a személyiségi jogok érvényesítésében is felajánlották segítségüket az érintetteknek.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jó ez a kép erről a Beszélő Disznósajtról...Süt róla ,,hogy az egyik kapitális bunkó a fitymasz-kondából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@bencemacska: Nekem nem ért annyit ez a hír, hogy nyomozzak. Egyébként szerintem egy nagy semmi lesz az egész ügyből.
bencemacska
@reagens: ma, 17:32
Amíg Polt a főügyész!-:((((
reagens
@bencemacska: Szerintem meg tök mindegy ki a főügyész. Sukoró miatt se Gyurcsányt meszelték el, hanem egy 102.-ik senkit. Már pedig most Polt a főügyész és nem DK-s.
bencemacska
@reagens: ma, 17:38
Ilyen ügyekben pedig a főügyész az Isten.
Neki nincs főnöke!!! És sérthetetlen!
idppp
@reagens: Miért is kellett volna Gyurcsányt elítélni? Maga tudja is mit beszél, vagy csak úgy locsog a világba? Gyurcsány fóbiájára kiváló szakemberek állnak a rendelkezésére, kérje a csüngőhasú istene tanácsát, még magából is faraghatnak miniszterelnököt, minden tulajdonsága adott hozzá! Egyúttal egy kis helyesírási továbbképzésen is részt vehetne! Mindig a magyarkodók a legkevésbé magyarok, még saját nyelvüket sem ismerik!
reagens
@idppp: Útálom a személyeskedő köhögőket, mert nulla érv, de a másik személyének megítélése az megy!
Aki nem kísérte a Sukoró ügyet a sajtóban, vagy nem érti, azokkal mit beszélgessek?

Nagyon sok politikus börtönérett már, csak valahogy soha semminek nincs felelőse. Ezzel a józan többség egyetért és így gondolja. Persze, ha valaki Gyurcsány fan, az tagadja a líblingje mocskát! Egyik oldal sem makulátlan és arról írtam, bárki a főügyész- holló, hollónak...!

Érti már, vagy rajzoljam le?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.