A legújabb ellenzéki összeborulás rendezvényén, az “Alkotmányos Ellenállás” nevében egy férfi azzal fenyegette az éppen interjút adni készülő volt miniszterelnököt, hogy börtönbe juttatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Minden rendezvenyen van vagy egy onjelolt, vagy egy felberelt rendbonto a fidesz reszerol, hiszen balhegyartasban ok utolerhetetlenek - lasd 2006 osze... Ilyen lesz sajnos ez az osz is...Mar beigertek, es ha sok ilyen idiotat talalnak, akkor elegge latvanyos is lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Sokan elaléltak a gyönyörtől, hogy 8 párt összefogott egy nagyon halvány reményű ugy érdekében, és tessék, valaki odaküldte ezt a marhát hőbörögni!
És senki mással nem volt baja?
No, ezért is nem megyek újabban sehova!!!
namihami
Micsoda véletlen, hogy bármerre menjen a Gyurcsány, mindig felbukkan ott egy ilyen futóbolond.
Éppen csak a Fidesz-kitűző hiányzik róla...
karma1
@bencemacska: Eppen ezert log ki a lolab,,,:o))
kisrigó
Miről beszél ez? Alaptőrvényre esküdött? És az, aki az alaptőrvényt a haza kirablásának érdekében a népére erőltette? az mi?! He?! Ja, hogy annak a közelébe sem mehetne, mert a hangszóróját a fogdmegek lenyomnák a torkán! Szánalmas!
dr. prédikátor
Istenem! Hát akad még elég hülye a fityfasz soraiban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.