Naponta minden harmincadik percben meghal egy ember hirtelen szívleállás miatt. Miközben negyedóra alatt bárki megtanulhatja az újraélesztést. Ezer magyarból mindössze 17 tudja, mit kell tenni ilyen esetben. Mutatjuk, hogyan kell csinálni. Ennyi az újraélesztés.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Nemrég régi kollégám és jó szomszédom hazafelé vezetett a telekről. A felesége megkérte, hogy álljon meg mert beugorna az egyik házba odaadni a tojáspénzt. Egy pillanatig volt távol. Mikor visszajött, már a férje eszméletlen volt. Kiráncigálták az autóból, megpróbálták újraéleszteni, jött a mentő de hiába. Hirtelen szívleállás következtében életét vesztette. 71 éves volt...

Mégis azt mondom, hogy HALADÉKTALANUL MINDIG MEG KELL PRÓBÁLNI AZ ÚJRAÉLESZTÉST, nem szabad félni és semmit sem csinálni! A nem tökéletesen végrehajtott szívmasszázs is számtalan emberéletet mentett már meg.

Ezt mindenki meg tudja csinálni, ha valami miatt nem szeretne egy idegen ember szájába befújni:
www.youtube.com/watch?v=CMstTrW4kmc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.