Szombaton Szarvason a Nagycsaládosok Országos Egyesületének harminc éves fennállása alkalmából rendezett eseményen szónokolt a nemzetegyesítő fővadász, a kölyök- és sebzett kóbor macskák megkínzója, a teológiai diplomás Semjén Zsót. Az ünnepségen bizony nem kevés bődületes hülyeség hagyta el a száját, volt migránsozás is, mert ugye azt a drága jóember ezt úgy sem hagyná ki. Magyarország ereje a magyar családokban és gyerekekben rejlik, erős családok erős Magyarországot hoznak létre, ezért 2018 a családok éve lesz – mondta Semjén. Mondjuk azt már nem tette hozzá, hogy elsősorban az Orbán családé, a Mészárosé, a Rogáné vagy éppen a Lázár családé. Arról is hallgatott, hogy ezeknek már 2010 óta minden egyes nap karácsony van.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Legyen inkább a bűnözők elszámoltatásának éve !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Legyen inkább a bűnözők elszámoltatásának éve !
quadrocopter
Tömjén egy primitív bugris tahó, vastag közpénzen luxusban eltartva, dobálózik a nagy szavakkal, fogalma sincs miről ugat, ez önmagában is azt bizonyítja, hogy a doktoriját semmi esetre sem szerezhette meg a saját "eszétől"!
magyarbakancs
Erkölcs ennek a szájából maga a szentség törés.
Tényleg ennek a drog a tömjén füst?
Nessy
Minek iszik az olyan, aki nem bírja, és ostobaságokat beszél?
Most már csak az a probléma, hogy melyek a "magyar családok", akiknek magyar gyermeket kell szülniük!
Szép a "családok éve", de azért nem kevesen vannak, akiknek vagy még nincs kisgyermeke, vagy már felnőttek a gyermekei, esetleg nem is adott nekik a sors, de azért az ő adójuk is kell ám a költségvetéshez, hogy tudjatok adni, és még lopni való is maradjon!
Ne a szomszédba fizessetek a gyerekekért, hanem itthon emeljetek családi pótlékot! Mint ahogy az sem lenne ördögtől való, ha a milliós jövedelem mellett nem fizetnétek családi pótlékot, hanem emelnétek a többieknek.
karma1
Errol irt a Sztarklikk is, csak arrol nem enged be cikket bekuldeni a propi,... De azert az is itt van:
sztarklikk.hu/kozelet/ujhelyinek-hanyingere-lett-semjen-beszedetol/329059/
justhpeter
A "kereszténység" maga szólalt meg Szarvason. A mondanivalóját a kereszténység ezeréves fejlődése támasztotta alá, ami önmagában is sikertörténet. Természetesen mi ennek az ezeréves fejlődésnek csak kb. az utóbbi ötven évét tudjuk áttekinteni csökött szellemi képességeink okán.
Magyarországon a kádári világban az áldozatkereszténység, illetve a partizánkereszténység volt, mivel e korban az uralkodó réteg nem nézte jó szemmel a tisztességes keresztényeket.
A rendszerváltást követően a remény-kereszténység került előtérbe, ami rövid ideig tartott a felülemelkedett egyházi emberek és a támogató politikusok jelleme miatt.
Ezt követte a megélhetési-kereszténység, amikor a magát kereszténynek valló politikai kalandorok választáson való részvétel nélkül - az mszmp-ből és a KISZ-ből kikeresztelkedett volt liberális fideSS segítségével - jutottak a törvényhozásba. Ez azonban még nem volt elég.
A gazdasági poliészter- és parafenomém Matolcsy tanai alapján a hazai (nem)keresztény és
(nem)demokrata pártban 20120-ben megjelent a business-kereszténység unortodox fajtája, amelyben az igazi kereszténynek már nem a világi gazdagodás elutasítása a jellemzője, hanem a föld-, a trafik-, a pénztulajdon szerzése valamint annak meghatározása, hogy ki is képviseli azokat a keresztényeket, akik egyháznak mondhatók egyáltalán a kapható állami támogatás és a lenyúlható(ellopható) egyéb pénzek értelmében.

Mielőtt bárki félreérti a fentieket, szeretném elmondani, hogy a szememben az a keresztény - és a tisztességes ember -, aki aszerint is él, mint amit vall és hirdet. A mai magyarországi közéletben a hangadó, magukat kereszténynek vallók nem azok. (7. parancsolat) Vagyis Semjén fővadászt és megélhetési business-keresztényt nem tartom annak.
Igaz, én csak egy buta pogány vagyok.
Nessy
Ezek státusz keresztények! Ha holnap megjelennének a több isten hívő marslakók, elsőként tennének hűségesküt, és térnének át!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.