A Fidesz gyerekszervezete a hétvégét arra szánta, hogy felszólított, befenyített mindenkit, akit a nagytesó is, és kiállt amellett, amit a Fidesz előírt nekik. A hír, amiről eddig biztosan nem hallottak: a fiatalság jövőjének egyetlen problémája a Fidesz oktatlanság-politikája.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért az a tv-ben nyilatkozó garnitúra komoly utánpótlásnak tűnik a Fidesz nívóján belül is. Különösen a csaj látszott komoly konkurrenciának a jelenlegi vezetőkkel szemben..
lampa laz
Ezek az agyatlanok gyakorlatban mutatják már be orbánék oktatáspolitikájának elért hatásait...
Eladott Ország
A síkhülyeség, a földbutaság nem akadály. Majd a Lajos elmagyarázza, merre nyílik az ajtó, a fidesz új foxi-maxi egyetemén.
youtu.be/UMX5KPDjXNE
Böröcz László, aki szintén nem tartozik a földgolyó elmés embereit tömörítő feléhez, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy – mint Rogán Antal remek szerzeménye (nem, ez nem találmány, hanem szerzemény), egy trafikokkal kitömött család oszlopos tagja, a Belváros alpolgármestere (anyám, borogass!) – a Fidelitas nevű, ifjúsági viccszervezet elnöke is legyen. A Magyar Hírlap által készített interjúban csupa olyan válogatott képtelenségek hemzsegnek a csávó előadásában, amitől az embernek spontán módon kihullik a haja, vagy ha nincs neki, akkor hirtelen növekedésnek indul.Ez vagy te, Laci! Már csak azt nem tudjuk, hogy mégis mi a gyászt jelent az szerinted, hogy meg fogjátok citálni a milliárdosok bajszát? Nekem úgy rémlik, és itt láthatjuk nagytotálban, hogy te is körülbelül a Nógrád megyei szellemi árvízkárosultakkal egyidőben beszéltél okosakat bele a kamerába a milliárdosok embereiről, azzal a különbséggel, hogy te anélkül égetted magad, hogy előzőleg kérdeztek volna tőled bármit is, öcsém! Ezeket a félanalfabétákat legalább kérdezték, úgy jött össze ez az intellektuális égéstermék, amitől még a sajátjaitok is kiakadnak. Kettő: milyen provokációról beszélsz, te csillagos eget súroló világítótorony a sötét magyar éjszakában? No, nem mintha az anyapártotok esetében bármilyen következménye lenne annak, ha valaki a magma alá égeti magát és az egész alakulatot, de nem mondod, hogy ha gecibuta egyénekből álló narancsos keltetőtök egyik-másik tagjának releváns, témába vágó, az éppen összetrombitált sajtótájékoztatón elhangzottakkal szorosan összefüggő – nem alátok muzsikáló, nem előre megbeszélt – kérdéseket tesznek fel, az provokáció?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.