Minden fórumon keresik a tanárokat az iskolák, akik pedig vannak, ingyen helyettesítenek. Aki beteg, az sem mer otthon maradni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Öröm és boldogság: csak a Fidesz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/szamar-1024x683.jpg
Járjuk mi a magunk unortodox módján a saját utunkat úgy, hogy a társadalom lebutítása terén világbajnokok lehessünk, ha már a fociban nem…
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Öröm és boldogság: csak a Fidesz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/szamar-1024x683.jpg
Járjuk mi a magunk unortodox módján a saját utunkat úgy, hogy a társadalom lebutítása terén világbajnokok lehessünk, ha már a fociban nem…
Nessy
A birkanyáj terelgetéséhez elég egy terelő puli, és lehet nyírni!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/balog.jpg
Balog Zoltán szerint túltolták, szerintem ellopták.
Mióta össze-vissza vontak mindent mindennel. Így legalább sem a pénzek mozgása nem átlátható (nem, mintha előtte olyan nagyon átlátható lett volna), sem felelőse nincs semminek. Olyan 27 éve nincs felelőse semminek, de mára ez már sarokköve lett a magyar politikának. Felelős, pláne következmény csak akkor bukkan elő a földből, ha az nem érint “valakit”, az ő rokonát, ismerősét, lekötelezettjét, bárminemű üzlettársát. Tehát a felelősség és következmény szintje lecsökkent, mint apálykor a tenger. A nyugdíjas asszonyt megtalálja a hatóság és megkérdik, miből is vette a hallókészüléket az unokának, de a politikusainkat senki nem kérdezi meg, miből vették a palotát, földet, Louis Vuitton ridikült. Ideje, hogy ébredezni kezdünk. Annyira naív nem vagyok, hogy reméljem: varázsütésre rendbe jönnek a dolgok. Nem jönnek rendbe, főleg nem varázsütésre. De a lehetőség arra, hogy az elégedetlenség egy komoly erővé álljon össze, itt van. Mindig is itt volt, csak csukott szemmel rohadtul nehéz észrevenni. Most néhányan kinyitották a szemüket, páran még a szájukat is. Ha ezeket a szájakat nem lehet betömni némi extra pénzzel, egy marék krétával, pár engedménnyel, akkor talán mozdulhatnak a dolgok. Ha be lehet tömni, akkor csönd lesz megint, mint már annyiszor. De az a pillanat el fog jönni, amikor megreped a gát és visz magával mindent az áradat. Hogy ez mikor lesz, az a kérdés.
Nessy
@Eladott Ország: Ezt akarják a zemberek!
Eladott Ország
@Nessy: „GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva, ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen." - Gróf Széchenyi István.
CsipkeRózsa
A magyartanár megtanulja a gyerekektől a fizikát, tiszta haszon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.