Lázár János a héten közölte, hogy egymilliárdot szándékszik a kormány elverni a közösből a legújabb nemzeti konzultcióra. Tamás Gáspár Miklós közíró olvasatában ez azt jelenti, hogy a kormánytagokon elhatalmasodott az elmebaj.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A személyiségzavaros élősködők a diktatúra kiterjesztésében látják a hatalom megtartásának egyetlen módját. Tökéletes diktatúrát kiépíteni uniós tagként nem lehet. Ehhez ki kell lépni. Hogy a kilépés után se álljon teljesen fejre az ország, ahhoz kell egy erős barát. Ahogy az elődök, úgy Orbán is Oroszországban látja ezt az erőt. Kétsége ne legyen senkinek, a szeme nem fog rebbenni az egykori megélhetési forradalmárnak, a demokrácia élharcosának. Úgy fogja a híveinek tálalni Putyin csizmáját, mintha az az isten lába lenne és a hívek el is fogják hinni, hogy így van.Azt ne gondolja valaki, hogy a tagországok nagyon segítőkészek lesznek egy olyan néppel szemben, amely Európa közepén tapsikolva végignézte, ahogy a felcsúti hülyegyerek megpróbálta szétverni az Uniót, saját gazdagodására használta a közpénzeket, lezüllesztette és kirabolta az országot. Az ilyen nép nem akar demokráciában élni, az ilyen gyámságot akar maga fölé, diktátort akar. Ezt gondolhatják Európa népei és igazuk is lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.