Jó reggelt, Vietnam! Az 1987-es amerikai film szállóigévé vált címével került ki Orbán Viktor Facebook oldalára egy videó arról, ahogy fogadták a miniszterelnököt a délkelet-ázsiai országban. Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 23-27. között Szingapúrba és Vietnamba látogat. Magyarország és Vietnam 1950-ben létesített diplomáciai kapcsolatokat. Vietnamba legutóbb Áder János köztársasági elnök utazott el hivatalos látogatás alkalmából 2014 novemberében.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
na... Veled vagyunk Vietnam? Ha már Európában persona non grata lett a magyar vezetés...
Eladott Ország
Változni fog-e az Unió hozzáállása illiberálisékhoz, ha továbbra is működik majd a pávatánc. Én viszont azt gondolom, hogy de, fog. Ha az Európai Unió össze akarja kapni magát, kénytelenek lesznek meghúzni azokat a határvonalakat, amelyeket eddig nem húztak meg. Egyszerűen azért, mert nem volt rá szükség, ugyanis mindenki tudott késsel-villával enni és senkinek nem jutott eszébe a terített asztal közepére szarni. Most pedig van ilyen ősmagyar turulfi, mint Orbán Viktor. Minden erődemonstráció, sikerjelentés és halleluja ellenére az van, hogy már csak mi hisszük el, kerítésen belül, hogy Orbán tárgyalóképes tényező az Unión belül. Már mindenkinek bőven elege van a lábszagú tahóságából, a hazudozásaiból, a félázsiai óbégatásából és az összes diktátort a hátán az Unióba behurcolni szándékozó, különösen Putyin céljait mindenben kiszolgáló bumburnyákságából. Orbán már csak a saját országát tudja hülyíteni és rángatni, senki mást. Akkor sem, ha a rohadtul megfizetett pártmédiája tokától bokáig azzal van teli, hogy mekkora nagy ember is ő és mennyire csodálja a fél világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.