Tíz év nagy idő. Mindenki életében előfordul, hogy erről-arról másként gondolkodik, mint annak előtte. Ám az elvek maradandóak, feltéve, hogy voltak-vannak. A Herbál Reality bizonyítékot talált, hogy Orbán Viktor teljesen összefüggéstelenné vált az utóbbi tíz évben. Ez egy személyiségzavar, vagy becsicskult?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szarházi gagyi majom, jó adag skizofréniával és harácsolási ösztönnel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Akinek az "Elveit" az adott helyszín és pillanat határozta, és határozza meg, annak nincsenek elvei, csak üres szavai!
Már pedig, aki 36 szóban mondja el ami 16 szóban is elmondható, az egyéb gaztettekre is képes!
quadrocopter
Szarházi gagyi majom, jó adag skizofréniával és harácsolási ösztönnel!
Béla333
Egy végtelenített videón ezt kellene sugározni 0-24-ben mondjuk egy néhány óriás kivetítőn.
cikicakk55
Szerintem csak ki jött belőle a gyermekkorban,majd a későbbi időkben is átélt kissebbségi érzés,ami az utóbbi pár évben már hatalom mániává vált. Mivel a lopás,a pénz hajszolása már nem szerez neki akkora örömöt,így most már a hatalma megtartása létkérdés nála. A hatalomért mindent!
Eladott Ország
Talán legelrettentőbb szlogenje a mai magyar kormányzásnak a "keresztény erkölcsök megőrzése" című mantra. Kancsal Maris egész bátran kiállíthatná a Terror Házában azokat az un. értékeket, amelyeket annyira dicsőít az ő Isten-Király-Császára.
Nessy
@Eladott Ország: Feltételezem, hogy hiányoztak történelem órákon!
Akkor talán emlékeznének a kereszténység "bevezetésére" Szent István által. A keresztes háborukra, a szent inkvizicióra, a spanyolok hódító hadjárataira, a papok által megáldott fegyverekre és még lehetne sorolni a keresztény hit égisze alatt elkövetett borzalmakat!
papa.49
Egy kis senki volt lett belőle egy nagy rakás ganyé )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cikicakk55
@Nessy: Szerencsére az a kereszténység már elmúlt.Igaz,hogy a papok nagy részének ma sem lehet hinni,és ha csak rajtuk múlna akkor nem lenne a" Kersztény "szó ilyen pozitív jelentésű.Volt még egy csomó disznóság évszázadokkal ezelőtt,de azért ne mi a leszármazottak legyünk a felelősek.( boszorkány égetés, a könyvek elégetése,mert a könyvek hülyítik az embereket, stb.
bakegya
@cikicakk55:BOSZORKÁNYOSAN jól élők -ma is sokan vannak-a minap figyeltem fel arra,mekkora az igény az asztrofóbiások tanító néniire.Bizonyos vidéki kisvárosokban aratnak-őstermelőivel-még áfás számlát is kaphat a rózsaszín ködre ágyók serege-a végzett terepauták,pszichológusok,gyógypedagógusok pedig közmunkásként sinylődnek,vagy határainkon is túl vannak!!!-pap is csakkk minden hetedik határban,legalább olyan hiány van belőlük mint az én alapszakmámban-
cikicakk55
@bakegya: Teljesen igazad van,de ez már nem vallás,hanem az emberi hülyeség,naivitás.nagyon ritkán van,hogy mellé nyúlok a távkapcsolónak és véletlen ezek a furcsa nevű és kinézetű elvarázsolt alakok jelennek meg.Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy vannak ennyire hülyék,akik elhiszik,hogy TV-n keresztül küld neki pénzt,örömöt,boldogságot,szerelmet,stb.Képesek ilyen baromságra pénzt kiadni.Erre szoktam én azt mondani,hogy nem is él olyan rosszul a magyar.A kocsmák előtt hegyekben állnak a kerékpárok egész nap.Ezeknél az akupunktúrás,meg tái masszázs,meg apám ffa tudja milyen masszázs-nál libasorban állnak az emberek.Akin segít ez a hókusz-pókusz,az nem is volt igazán beteg.Annyira hitt a " mesternek",hogy beindult a placebo effektus.Évtizedek alatt a kórházban megismertem a placebo jótékony hatását.nagyon sok álmatlanságban,étvágytalanságban,kóros kibírhatatlan fejfájásban szenvedő betegen tudtunk desztillált vízzel kevert "c" vitamin injekcióval,vagy csak sima placebóval megszüntetni a pokoli kínokat.Ezzel nem azt mondom,hogy orvosi vizsgálat helyett adtuk ezeket,hanem mikor már az orvos sem tudott semmit tenni,mert minden eredmény negatív volt,akkor alkalmaztuk.Emlékszel Gyurcsok Józsefre? Barátnőm 1980-as években 220.000 ft-ot fizetett azért,hogy az agyvérzéssel született akkor 10 éves fián segítsen
Az a pénz most kb 3 milliónak felel meg. A gyereket haza kellett hozni 3 nap múlva,mert egész nap ki volt kötve,épp csak enni adtak neki.Mikor váratlanul meglátogatták a szülők és meglátták,el is hozták.Hiába jelentették fel azt a szemétládát,semmit nem ért,mert Ők voltak a hibásak,miért dőltek be neki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.