Iránnal és Kongóval vagyunk egy szinten, ami a nők parlamenti súlyát illeti - vette észre az Apolitical cikkét a 444.hu. A térkép lesújtó képet fest Magyarországról: EU-szerte sehol nem olyan rossz e téren a helyzet, mint Magyarországon. Globális összehasonlításban olyan országokkal állunk egy szinten, amelyekben a nőket az élet legtöbb területén hátrányosan megkülönböztetik, mint például Irán, vagy Kongó.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Így becsüli a nőket Orbán és bűnbandája azaz sehogy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Így becsüli a nőket Orbán és bűnbandája azaz sehogy.
quadrocopter
A pécsi Fodor Ibolya féle zsírhalmazt megbecsüli a tetves horda, ahelyett, hogy kib*szták volna a közhivatalból!
Eladott Ország
Európa egyik legcsóróbb, leginkább kizsigerelt és lepusztított országának hangosan büfögő,
minden eleganciát és civilizáltságot nélkülöző, kisstílű téeszelnökére ez jellemző. Európa legkonszolidáltabb kleptokráciájának működtetője, aki a politikából és a közpénzből élésen kívül egész életében semmit nem alkotott, akinek a műveltsége és a kultúrája kimerül a siralmas magyar futball imádatában, a fehérvári huszárok kezdetű nóta óbégatásában és a szotyola fáradhatatlan köpködésében.
Zeta
Végül is gyermek szülésre valók, vagy komondoron botorkálnak, vagy mehetnek a k. .va anyjukba, a legutóbbi bemondás szerint. Örüljenek, hogy lehettek nyugdíj védők, oktatási államtitkárok , akik tehettek valamit az emberekért. Mit is tettek?
Eladott Ország
Itt legfeljebb a Kancsal Mariskáknak, Selmeczi kuszafogú Gabrielláknak és Dunai Mónikáknak van helye, akik olyan biztos lábbal állnak a fidesz soraiban, mint a magyar nyugdíjrendszer. A Jóisten áldja meg őket mindkét kezével.
Eladott Ország
@quadrocopter: Teljesen eltűntek a moralitás legapróbb nyomai is a magyar politikából és
közéletből. A hatalom mindenáron való megtartása az egyetlen mérce, amely a hatalom
közelében vegetáló, vagyonilag egyre gyarapodó közszereplők politikai és emberi
megnyilvánulásait irányítják. Két példa jutott eszembe a múltból. Fülöpháza polgármestere úgy megverte élettársát, hogy az asszony kórházba került. Balogh József ugyan kilépett a Fideszből, de funkcióját megtartotta, sőt újra jelöltette magát a polgármesteri székért. Ez nem korrupció, de erkölcsi szempontból mégis idevág. Alig több mint egy éve volt téma, hogy Fodor Ibolya, pécsi képviselőt sikkasztás miatt ítélték el, és bár kilépett a Fideszből, esze ágában nem volt visszaadni a mandátumát. Fontos, hogy párttársai nem azonnal és ellentmondást nem tűrően értettek egyet a kizárásával, nem is javasolták neki, hogy a jóérzés nevében mondjon le, hanem arról döntöttek, hogy egyáltalán elfogadják-e a bűncselekmény elkövetéséért elítélt társuk kilépését a frakcióból. A politikai kultúra tekintetében a keleti blokk nagyjából összes tagállama elhúzott mellettünk, mint a vadludak. Valahogy eddig nem tűnt törvényszerűnek, de már keletről is a belső sávon előznek.
lópicigáspár
@Eladott Ország: Kifelejtetted az egyik atomtudósukat, a babgulyás Mariskát!
Lepényleső
"Na ugye!" Az élvonalban vagyunk,csak a lista van fejjel lefelé?
papa.49
Mit lehet várni az ilyen hülyétől aki azt mondja a riporter kérdésére ,,nem foglalkozom nőügyekkel,, ???
Eladott Ország
@lópicigáspár: Pótolom babgulyás Mariskát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/wittner%C3%A1der2.jpeg
Anélkül, hogy elvitatnám Wittner Mária ’56-os forradalomban játszott szabadságharcos
szerepét, anélkül, hogy megkérdőjelezném a hosszú börtönévek sérelmeit és szenvedéseit, annak a fröcsögő, átkozódó gyűlöletnek, amivel ez a feneketlenül ostoba, mártíromságát maga előtt pajzsként toló, abból évtizedek óta jól megélő forradalmár a közéletet mérgezi, annak baszottul nem lenne keresnivalója a Sándor-palota ünnepi vacsorája körül. Nem hogy tiszteletet nem érdemel, semmit nem érdemel.
streamable.com/0sbll
Akkor sem tudnék jó pofát vágni ehhez a groteszk műsorhoz, ha Wittnerről nem tudnám, hogy a Magyar Gárda zászlóanyja (vagy mije), hogy több ízben nyíltan adott hangot fasiszta nézeteinek, hogy megszólalásaiban mindenkit válogatás nélkül mocskolt és rugdosott, aki nem feltétlen, gondolkodásra képtelen (az ő esetében ez a tanulatlan suttyóság egyenes következménye) rajongója a Fidesznek. Ez itt majdnem olyan visszataszító és gusztustalan, mint amikor Balog Zoltán félresikerült lelkész és semmihez nem értő politikus kaviárba fulladt luxusvacsorával szúrta ki az éhező gyerekek szemét. Azért remélem a szájbatekert ünnepi vacsora finom volt, a fotó tanúsága szerint – látom – sikerült jól kinyalni a tányért. Szar ország az, ahol a lánctalpas náci-fasiszta eszmék terjesztőinek, a síkbutaságukat esetlen arroganciával palástolni próbáló 80 éves Wittner Máriáknak jár az ünnepi vacsora (máskor III/II-es ügynököknek járt az előléptetés), de ahol az ország jövője szempontjából megkerülhetetlen fiatalokba közönséges bajszos végrehajtók törlik bele a lábukat.
Equus1
mennyire igaz... el vannak nyomva! Női pilótákat a 747-es Boeingekre, ha ért hozzá, ha nem. De az összes repülőgéppel, tengeralatjáróval így legyen ám és a kamionokat se hagyjuk ki. Kötelezzük a fafeldolgozó üzemeket, h 50%-ban nőket alkalmazzanak és az arány a vezetők kzött is éppen ilyen legyen. A fűrészgép álatal levágott női ujjakat is 50
wagabund
khm..bocsánat..a magyar képviselőnőkkel nincs is semmi baj, sőt...nagyon sok nő nagyonis alkalmas bármilyen politikai feladatra...pont annyira, vagy jobban, mint a férfitársa némelyike.

...e hosszas udvarlás után szabadjon megjegyeznem, hogy van ám olyan ország, ahol a (liberális)nő miniszterek többségben vannak...na azóta megy tönkre az (amúgy élvonalbeli)ország..hosszú időre visszafordíthatatlan a kár...
az onnan hazatérők mondták...
Clavigo
Azért ezt a hugyagyú Rozi nénit ,,Orbán bevihetné a frakciójába,,, A frecsákos zászlónyanyát nagyszerűen tudná pótolni. Oszt mindjárt jobban állnánk Kongónál..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.