Németh Szilárd közismert arról, hogy olyanokat mond, amiért egy kocsmában kiérdemelheti a "társaság bohóca" címet, de mint a honvédelmi és rendészeti bizottsági elnöke, csak a "főbunkó" jelző illetheti. Szinte már nekünk zsenánt az ismétlése annak, hogy az a vágy, hogy népszavazás dönt egy ekkora kiadásról, nem azt jelenti, hogy bárki a két említett város beépített ügynöke lenne. Persze az sem állja meg a helyét, hogy amennyiben a Magyarok pályáznak, elhozhatták volna a megrendezés lehetőségét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az olimpia csak a ti álmotok volt dagadék, de nektek is csak a gigalopás miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ez a dagadék a genetika és az ország szégyene! Visszatetted mér a kilopott csepeli hordapénzt, te dagadt mocsok?
Macskaszem
Az olimpia csak a ti álmotok volt dagadék, de nektek is csak a gigalopás miatt.
justhpeter
@quadrocopter: @Macskaszem: Tömören összefoglaltátok, egyetértek.
Grafix69
Szerintem Soros bérencek érdeke volt , hogy Budapesten ne legyen olimpia , és azt is akarták , hogy ez a Szilárd csökevény se legyen bent a parlamentbe ,
RonaGyuri
Én csak azt nem értem, hogy mi ezzel a gond: Ő REZSI SZISZI! Tud valaki egyetlen momentumot is az utóbbi időkből, amikor, amiben nem volt egy korlátolt barom, gátlástalan tróger?
Equus1
@RonaGyuri: mit vársz egy varacskos disznótól?
staro2
"Maga jobban tenné, ha elmenne csomagot hordani, nagy, erős ember, hogy sülne ki a szeme, csak lopja a napot, meg ki tudja, mi mindent."
(Rejtő Jenő . Az ellopott futár)
RonaGyuri
Ne bántsátok Sziszit, ő csak egy közülük, egy mai élményemből:
A derék Pótgornyij a Széleséknél

Mindig volt benne valami kétszínűség, ahogy gondolkodó embernek akart látszani a birkák között

A derék CÖF-ka pportál „Van bennem némi aggály a római-parti népszavazás miatt Pokorni Zoltán: Egy kerületvezető több felületen és több alkalommal találkozik állampolgárokkal, bár a parlamenti képviselő sem felhőkarcoló tetején éldegél ” címmel készített cikket az egykor magasrangú fő-fidesznyik kerületi polgival.
A helyzet az hogy bennem is van némi (na jó nem csak némi) aggály. A derék polgi azt találta mondani, hogy „van bennem némi aggály azzal kapcsolatban, hogy népszavazásra vinnék-e egy olyan kérdést, amin emberéletek múlnak” illetve „Lehet róla szavazni, de arról sem referendumon döntünk, hogy a kör térfogatát hogyan számoljuk ki.”.
Nos itt van az eb elhantolva. Bizony-bizony nyugodtan rábízhatják magunkat egy népszavazásra azok, akiknek az a gondjuk, hogy hogyan számolják ki a kör-térfogatát! Mert épeszű ember nem tesz ilyet, s nem csak azért mert a kör egy síkidom és annak nincs térfogata! =))
Lepényleső
A megállóban háborog a zsebes mert a többség lelökte a tujáról ?
Qqberci
@RonaGyuri: A kör térfogatának számítása a balneológusok szakterülete...
RonaGyuri
@Qqberci: ha csak úgy nem!
Persze mindjárt itt lesz a helyi képviselő dumb-rich és ki leszünk osztva! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.