Az egyik legnagyobb presztízsű pénzügyi lap, a brit Financial Times (FT) szerkesztőségi cikke szerint eljött az ideje annak, hogy az Európai Unió végre valódi szankciókkal reagáljon az Orbán-adminisztráció lépéseire - szemlézi a cikket a 444.hu.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meglehetősen egyértelmű megfogalmazás

Az FT véleménycikke nem fogalmaz kesztyűs kézzel

Az alig pár órája megjelent „Hungary’s assault on Soros and EU values
Cohesion fund payments should be linked to observing the rule of law” FTView-ként jegyzett írásban meglehetősen keményen fogalamznak: „Hungary’s populist-nationalist government has already plastered billboardsacross the country with posters portraying George Soros, the billionaire financier, as a threat to the country for championing refugee rights”. Majd „the campaign against the Jewish Holocaust survivor has undertones of anti-Semitism”. Sőt a végére: „EU members should not expect to continue to enjoy the fruits of membership if they reject its rules and values as blatantly as Hungary is doing today.”

https://www.ft.com/content/c4d59934-9f8c-11e7...
emerencia
@RonaGyuri: A magyar lakosságnak és a demokratikus világnak is lépéseket kell tennie az orbáni illiberális emberromboló politika ellen, még mielőtt késő lesz. (A magyar kormány és nem a magyar nép megbüntetésére gondolok.) Nekünk belmagyaroknak itt a lehetőség 2018 tavaszán de nem fog menni, ha a nemzetközi szövetségeseink csak lájkosan adnak néha egy-egy kokit vagy sallert orbán és bandája fejére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél