Talányos posztot rakott ki Facebook-oldalára, miután kiderültek a német parlamenti választás eredményei. „Budapest gratulál”. Egy gratuláció így néz ki: A Magyar Szocialista Párt gratulált Angela Merkel német kancellárnak ahhoz, hogy a vasárnapi választáson megőrizte vezető pozícióját. „Angela Merkel személyében olyan ember tudott újra – negyedszer – győzni a választáson, aki elkötelezett az egységes, erős és demokratikus Európa mellett.” Az MSZP gratulált a testvérpártjának, az SPD-nek is a tisztes helytálláshoz, ami ezúttal a második helyhez volt elég. A Magyar Liberális Párt gratulált a Szabad Demokrata Pártnak ahhoz, hogy 10 százalék körüli eredményt ért el, és ezzel újra bejutott a parlamentbe. „Ez az eredmény azt igazolja, hogy Európában egyre nagyobb igény mutatkozik a szabadság politikája iránt. A német szabad demokraták programjához hasonlóan mi is úgy véljük, hogy csak az az ország lehet sikeres az Európai Unóban, amely politikájának központjába az oktatást, a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Honnan veszi, hogy Budapest gratulál, miért nem Magyarország? De a tisztességes az lett volna, ha saját nevében gratulál. És azt is megmondja, kinek, mihez.

Én személy szerint Merkelnek és pártjának gratulálok. Voltak tévedései, de kinek nincsenek? Ezzel együtt Merkel a legjobb Németországnak, Európának, és így nekünk is.
bakegya
Az orbán leszerepelt Németországban...ezt Budapest tudja a legjobban-Magyarország pedig,orsos vicctor azt hiszi ,AZ ÖVÉ-MERT FÖLVÁSÁROLTA -Merkel kancellár asszony ezt pontosan tudja!-de még annak is tudatában van milyen piszkospénzek tapadhattak az orsos mancsához!!!-ELSŐ TÉNYKEDÉSE LESZ,A fideSS LAPÁTRA TENNI A KERESZTÉNY NÉPPÁRTBÓL-és én akkor gratullok neki az újraválasztásához!!!D
silber13
@nemkati: A gratulációhoz,saját nevében, nos ahhoz ez az izé túlságosan bunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.