Nem telt eseménytelenül az ellenzék hétvégéje. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a közös listaállítás fontosságát hangsúlyozta, és még egy nyilatkozat is született, amit nyolc párt írt alá. Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a Momentum, a Párbeszéd, a Bokros-féle Moma és a Liberálisok képviselőinek szignójával ellátott dokumentumot tegnap hozták nyilvánosságra. Kiderül belőle, hogy aláírói arányos …

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Te botka laci! Nagyon rossz ez az uzenet, pedig ebben talan a magyar idok most nem is hazudott akkorat, hiszen te mindig azt hangoztattad, hogy gyurcsannyal nem.
De nagyon vigyazz az idomeghatarozasokkal, meg a feltetelekkel, mert a 2010 elotti mszp-ben bizony te is benne voltal nagyon vastagon, szoval akkor veled se... Nem emlekeszel?
Mindketten mszp-sek voltatok Fletoval, mielott az mszp elarulta volna Gyurcsanyt.
Szoval, gondold meg, hogy ki kivel, mert a jobbik es a futyisz malmara hajtod a vizet ezerrel, es tudod, a vegen a fityesz osszeborul majd az amugyis mar fidesz-szatellit partnak nevezett jobbikkal,... Es ahogy a dolgaid Szegeden allnak, lehet, hogy mar ott se te leszel a tuti befuto...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@karma1: Én abban a korban vagyok, hogy emlékszem a régebbi időkre is. Botka, korábban többre tartottam, de ezzel az önjelöléssel és messianizmusával sokat zuhant, ugyanúgy, mint a jelenlegi hatalomban lévő tolvaj banda, minden idejét a politikában töltötte. Ezért is furcsa a dumája, miután 1994–1998 és 2002–2014 között az MSZP országgyűlési képviselője, az MSZP korábbi választmányi elnöke volt. Bagoly mondja verébnek?
bencemacska
@nezelodo: ma, 11:57
"Nem a választók , hanem a szocik nyírták ki a Fletót,"
Ahogy mondod, de nemcsak az őszödi beszéd kiszivárogtatásával, hanem annak nlétrejöttében is tevőlegesen részt vettek! Meg kell nézni a jegyzőkönyvet, miket követeltek tőle a beszéd előtt!!!
Ne feledjük el a Szili féle KE jelölést sem! Gyurcsány nem értett vele együtt, de fejet hajtott a többség előtt, amiben benne volt nyakig Botka is!
Peller Anikó
@lusta: ne szórakozzá má lusta, jelöljön csak a messiás ez századrendű kérdés. Sokat dumál a Botka, azt hiszi ezzel kell kampányolni, hogy ő sokat dumál. Nem tanul a fidesztől, a választóknak annyi is elég, hogy folyattylyuk. Nem azt várjuk tőle, hogy leigérje a csillagokat az égről, hanem azt, hogy

fogjatok már össze a kurva életbe mindenkivel.

A hülyébbje akkor is fog ugatni, de most csak egyetlen feladat áll az ellenzék(nek minősülő) konglomerátum előtt. El kell venni a kormánypálcát ettől az egész Magyarországot a sajátjának képzelő gecigánytól.
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 16:13
Most osztja az észt Botka a Klub rádióban!
Peller Anikó
@bencemacska: pedig nem a rádióban kellene osztani az észet, a Botka szereptévesztésben van. A pátocskákat kell (nem kellene, hanem kell, muszáj) meggyőzni, hogy ne egymás ellen induljanak. Az az idióta aki azt képzeli, hogy egyedül is nyerhet az.. itt egy csomó szidalom áll.
Clavigo
Má meg megint üzent a ""szögedi Mössiás "...Még szerencse ,,hogy a Csüngőhasúval semmi gondja nincs . Már régen félre kellett volna tenni ezt a Seggfejet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.