Zalaegerszeg helyett Szlovéniába megy az összeszerelő-üzem. Végleg eldőlt, hogy a Magna International autóipari bérgyártő és beszállító Szlovéniában építi fel az új gyárát – írta a Napi.hu a szlovén Vecer napilapra hivatkozva. Miután Szlovéniában jogvédők és a helyiek bíróságon támadták a Magna projektjét, a cég éppen hazánkban – a helyi sajtó szerint – Zalaegerszegben kezdett el gondolkodni. Végül minden szlovén fél elállt a fellebbezéstől, így megépülhet a gyár. Magyarországon gyárthatják majd a BMW hibridjeit A Magna autóipari beszállító Szlovéniában építkezne, de a szoros határidő ellenére nem kaptak engedélyt. A Magna International a világ harmadik legnagyobb autóalkatrész-beszállítója, mintegy 161 ezer embert foglalkoztat és 327 gyára van a világ 29 országában. Tavaly 36,4 milliárd dolláros forgalom mellett 2 milliárd dollárnyi nettó nyeresége volt. Leányvállalata, a Magna-Steyr AG 2001-ben alakult, a legutóbbi adatok szerint 10-11 ezer alkalmazottja van. A...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, akkor mitol is lett Magyarorszag annyira vonzo a befektetoknek?
papa.49
Szoroztak osztottak, megnézték a társadalmi állapotokat, és úgy döntöttek inkább NEM JÖNNEK IDE A TELJES JOGBIZONYTALANSÁGBA !!! Vajon miért is ???
Equus1
majd a méhszaros és társai bűnszövetkezet épít szekérgyártó céget, arnold mihály uram szürkemarháihoz... jó az a magyarnak. Azzal is lehet búcsúba menni.
Eladott Ország
Szerintem hamarosan elindul a magyar fiatalok vándorlása Szlovéniába! Már most sokkal jobban lehet keresni mint orbanisztánban! Ha minden munkásember elmegy akkor kénytelenek lesznek az orbanisták dolgozni! Seggnyalásból nem lehet fenntartani egy országot!
Szerintem a politika akadályozta meg, mert lopásgátlót is szeretek volna be az autókba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.