Bajnai Gordon kormányfőként 2009. szeptember 25-én, napra pontosan nyolc évvel ezelőtt állapodott meg egy nagyon hasonló beruházásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán tényleg folytatja

az egy másik kérdés, hogy ő is csak ígérgeti

Már megint az fránya emút-nyóc-év, pontosabban elmúlt 8év és ismét magyar ME jár Vietnámban, s ha már ott van, akkor beígért 60millió eurót, 18évre nulla %-os kamattal „egy 500 ágyas onkológiai kórház felépítésére Can Tho dél-vietnami városban.”. Hogy melyik? Mindkettő!
Azonban ezt csak a mostani hozta összefüggésbe azzal, hogy eztán Keletről fog fúni a passzátszél! =))
RonaGyuri
Az az igazság, hogy nem sült el jól,

mármint Őfenesége Vietnámi kirándulása

A dolog már rosszul indult, mikor szerencsétlenségére képet posztolt a megérkezésről, ahol jól látszik az a repülőgép (pontos típusa, üzemeltetője és azonosító-jele) amivel utazott. Kiderült, hogy egy csillagászati áron bérelhető luxus repcsiről van szó.
Aztán beígérte, hogy eztán Keletről fog fújni a passzátszél, erre kiderül (na olyan sokan nem tudták, vagy nem mertek szólni), ezek a fránya szelek már a föld kialakulása óta keletről fúnak.
Ezek után gáláns módon beígér egy korházat a baráti vietnámiaknak. erre kiderül, hogy a Bajnai már megtette!
Ja ez utóbbihoz lenne egy kérdésem is: nem kellene egy tárca-nélküli azoknak az ígéreteknek is, amiket külföldön nem tartottunk be?
emerencia
Bajnai 2009-ben az akkori ötvenen felülieknek is kegyetlenül megemelte a nyugdíjkorhatárát de akkoriban legalább volt még volt némi menekülési lehetőség azok számára, akik nem bírják... Orbán röhögve megszüntette ezt is miközben egy kiváltságos réteget fiatalosan, életerősen elenged nyugdíjba. Folyik a szelekció a rámpán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.