Ha összejön az egyeztetés egy baloldali együttműködésről más pártok mellett az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) között, Botka László miniszterelnök-jelölt nem ül majd ott az asztalnál – értesült a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Botka nélkül tárgyalna az MSZP Gyurcsánnyal"..."Botka László miniszterelnök-jelölt nem ül majd ott az asztalnál "...

szerencsére Botka még idejében kimutatja a foga fehérjét...milyen miniszterelnök lenne belőle, ha már most így viselkedik? legalább mosolyogna, hadd lássuk, milyen kedves ember...(pedig nemis)
levarosbukta
@wagabund: Mondjuk Gyurcsánnyal én sem ülnék egy asztalhoz. Egyszerűen azért mert vállalhatatlan az az ember.
Cicamama55
Nekem az az érzésem, Botka ténykedése csak gáncsolta az ellenzéki összefogást, sőt az MSZP megítélésének pedig kimondottan ártott. Mondjuk azon már sokat nem lehetett rontani...Én biztos vagyok abban, hogy Botka a szegedi polgármesterségétől is elköszönhet!
JAJMÁR
@Cicamama55: Nekem meg az az érzésem , hogy hülyének néznek minket. A "szìnjátékuk" még füttyöt se ér. Ezek csak elbohóckodnak egymással.
Béla333
@JAJMÁR: 08.00
Már a nyár elején azt mondta Molnár Gyula, hogy türelem, mert ősszel újra beszélgetnek majd a hogyan továbbról!:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.