Rozi a neve és szelídnek tartják azt a háznál nevelt vaddisznót, amelyik egy autóval menekülő horgász után eredt Visegrádon.

A 444-nek az eredeti cikk megjelenése után Bence írta meg, hogy a környéken jól ismerik azt a disznót, amely valószínűleg azonos a felvételen szereplő kocával. 

Arró írt Bence, hogy  a barátai találkoztak vele, simogatták is,

„nagyon barátságos és jófej állat. Állítólag, de ezt csak mesélték, hogy egy helyi ember nevelte fel az elárvult malackát, ezért ennyire jól szocializált.”

Az esetet megíró pecás posztja alatt is megírta egy kommentelő, hogy személyesen ismeri a disznót:

„Jó fej állat, hozzá van szoktatva az emberhez, enni is szoktunk neki adni, megsimogatjuk, szerintem nem kéne nagydobra verni, hogy hergeled az állatot. Az, hogy ordibálsz neki, meg dobálják, nem biztos hogy mindig pozitív megoldás (...) Ha odaszólsz neki, már elment volna, vagy egyből neked megy mert vad, ez le se sz@rta hogy ott vagy, de mindegy, reméljük, nem esik semmi baja, mert nagyon szeretjük”

A Dunakanyarban élő Tigris is megerősítette a lapnak, hogy felismerte az állatot:

„Ismerjük ezt a disznót. A szüleit megölték egy drótszőrű tacskóval nőtt fel Visegrádtól nem messze. A neve Rozi, veszélytelen, de nagyon kíváncsi. Lány disznó, nem kan. Imádja összesarazni az embert. Zárt udvaron tartják, de néha megszökik.”

(444)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@ila51: ez tiszta bolond malac, sütött róla, hogy némi vakargatásért rohan az autó után, hátha kap valami ennivalót is a lelköm.
ila51
mielőtt bármit is írtam volna , gyanús volt hogy olyan játékos , nevelt...egy igazi vaddisznónak van útja , van ahol vadászni jár , vagy inni , nem kóricál össze vissza , és ha szorul a hurok támad
Peller Anikó
@ila51: ez tiszta bolond malac, sütött róla, hogy némi vakargatásért rohan az autó után, hátha kap valami ennivalót is a lelköm.
ila51
@Peller Anikó: ja , ja ...a kis like vadász :D
dr. prédikátor
Még szerencse hogy nem riasztották a grippeneket meg a tektöket!!!Vagy valami barom vadászt aki kivégezte volna a malacot!!!
Sámannus
Csak párzani akart, és partnert keresett. A videón is látszik mikor dörgöli a farát :DDD
nyanya001
Rozi, Rozi a frászt hoztad arra a szerencsétlen horgászra te kis bohó
ráadásul
több helyen az írták, hogy vadkan vagy :))))
A horgász meg azt sem tudta félelmében, hogy kan e vagy ártány ))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.