Egy 18 és egy 14 éves fiú Zuglóban kevesebb mint fél nap alatt 8 autót tört föl. A 14 évest a rendőrök elfogták, 18 éves társa még menekül, őt nagyon keresik.

Egy 14 és egy 18 éves fiú hétfőn kevesebb mint fél nap alatt 8 autót tört föl a főváros egyik kerületében, Zuglóban. A rendőrök a 14 éves fiút elfogták, de 18 éves társát nagyon keresik.

A rendőrség információi szerint  két fiú hétfőn délután 3 és éjjel 11 órák között az Ötvenhatosok terén a parkolóban 8 autót tört fel, amelyekből akkumulátorokat és rádiókat loptak el. Ezt követően felfeszítették egy autó ajtaját, majd megbontották a gyújtáskapcsoló műanyag burkolatát, a járművet beindították és megpróbálták ellopni.

A lopási kísérletre egy járókelő figyelt fel, aki lefényképezte az elkövetőket, majd értesítette a rendőröket, akik a Városligetben bujkáló 14 éves fiút elfogták. Társa elmenekült a helyszínről.

Nyolc autót tört fel a két fiatal Zuglóban – egyiküket még keresik a rendőrök Nyolc autót tört fel a két fiatal Zuglóban – egyiküket még keresik a rendőrök

Fotók: police.hu

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága arra kéri a lakosokat, hogy aki a felvételen látható Veiczi Áront felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Magyarország büszkeségei ! Ez a jövő ,az a jövő ami a semmibe visz,előbb vagy utóbb... ! Amúgy gondolom,hogy nem migránsok ! Két életerős cigány fickó ! De sajna sok követőjük van már a többségi társadalomból ,akik szintén megérik a pénzüket !
elnyomott
Minek keresni? Úgysem lesznek büntetve. Bekísérik és másnap már kint van.
Vagy két év múlva lesz tárgyalása, addig szabad lábon védekezhet.
Fradigege
Az állatkertben igyenhúsként oda lehetne dobni őket a nagymacskáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.