Egy 18 és egy 14 éves fiú Zuglóban kevesebb mint fél nap alatt 8 autót tört föl. A 14 évest a rendőrök elfogták, 18 éves társa még menekül, őt nagyon keresik.

Egy 14 és egy 18 éves fiú hétfőn kevesebb mint fél nap alatt 8 autót tört föl a főváros egyik kerületében, Zuglóban. A rendőrök a 14 éves fiút elfogták, de 18 éves társát nagyon keresik.

A rendőrség információi szerint  két fiú hétfőn délután 3 és éjjel 11 órák között az Ötvenhatosok terén a parkolóban 8 autót tört fel, amelyekből akkumulátorokat és rádiókat loptak el. Ezt követően felfeszítették egy autó ajtaját, majd megbontották a gyújtáskapcsoló műanyag burkolatát, a járművet beindították és megpróbálták ellopni.

A lopási kísérletre egy járókelő figyelt fel, aki lefényképezte az elkövetőket, majd értesítette a rendőröket, akik a Városligetben bujkáló 14 éves fiút elfogták. Társa elmenekült a helyszínről.

Nyolc autót tört fel a két fiatal Zuglóban – egyiküket még keresik a rendőrök Nyolc autót tört fel a két fiatal Zuglóban – egyiküket még keresik a rendőrök

Fotók: police.hu

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága arra kéri a lakosokat, hogy aki a felvételen látható Veiczi Áront felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Magyarország büszkeségei ! Ez a jövő ,az a jövő ami a semmibe visz,előbb vagy utóbb... ! Amúgy gondolom,hogy nem migránsok ! Két életerős cigány fickó ! De sajna sok követőjük van már a többségi társadalomból ,akik szintén megérik a pénzüket !
Pálinkás Pál
Nicsak nicsak...már megint a cigók...ejnye
elnyomott
Minek keresni? Úgysem lesznek büntetve. Bekísérik és másnap már kint van.
Vagy két év múlva lesz tárgyalása, addig szabad lábon védekezhet.
Fradigege
Az állatkertben igyenhúsként oda lehetne dobni őket a nagymacskáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél