Az idős asszony két saját szerzeményt is szentelt a miniszterelnök úr nagyságának.

Az idős asszony négy éve lett először híres, amikor az Echo tévé adásában adta elő saját szerzeményét arról, hogy bár sovány a pénztárcája, de nem aggódik, mert "Orbán Viktor majd tesz bele" elég nyugdíjat.

Nem dalol többé Orbán Viktorról Rozika néni

A napokban egy újabb remekműve került elő: az egykori Zalatnay-sláger, a Tölcsért csinálok a kezemből dallamára Rozika néni ismét jobban teljesít-dalszöveget gyártott arról, hogyan örvendeznek a nyugdíjasklubban a Fidesz-győzelemnek, olyan sorokkal, mint

A Fidesz-kormány mindent megold,

Majd futja még a csirkecombra,

Meg az igazi jó borra.

Mint azonban a 24.hu írja, ez már poszthumusz siker volt, az idős hölgy ugyanis a második felvétel népszerűvé válásának idejére már elhunyt. 

A hírt a kormánypárti Origó dobta be a köztudatba, amikor újabb cikkben ekézte a Jobbikot, mint a nyugdíjasok ellenségét: eszerint egy jobbikos képviselő lájkolt a Facebookon egy cikket, amiben a lap szerint Rozika nénit, mint „egy már meghalt nyugdíjast gyaláztak”. Az idős hölgy halálhíre egyébként eddig nem volt köztudomású, pontosabb részleteket, időpontot az Origó sem nevez meg.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Béke poraira. Boldogan halt meg Orbán uralkodásának 7. évében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Béke poraira. Boldogan halt meg Orbán uralkodásának 7. évében.
eszegfu
Nyugodjék továbbra is békében... legalább engem is békén hagy ezekkel a kissé bugyuta nótáival... már bocsánat...
Béla333
Vajon a savas bácsi él-e még?
Csakhogy mire számítsunk az őszi tüntetéseken?
eszegfu
@Béla333: Lenin halálát is hetekig titkolták... igy lehet, hogy "savas bácsi"-ét is, hiszen ő képviseli a "titkos" fegyvert!
KisGenyo2
Azért reméljük, hogy nem "bevett valamit" egy rendőrautóban... XD
wagabund
@KisGenyo2: nono..mik nem jutnak eszedbe...
:-)
ott a pont.
szép új világ
Visszahallgatta (nézte) a szerzeményét és szégyenében meghalt. Nyugodjon békében.
Félni azonban nem kell, mert van utánpótlás bőségesen.
Rózsika Hatházi
Vajon, a fityisz saját halottjának tekinti-e?
quadrocopter
Egy kézcsókos alattvalóval kevesebb van Genyóföldön!
nemkati
@Dr plágium: Ha igazad van, akkor sokáig fog élni.
human
@Foxley: Orbán lenézi őket. Ha nem így lenne, akkor nem tömné a fejüket hülyeségekkel. Nem mások neki, mint eszközök.
human
Van utánpótlás. És ez már a továbbfejlesztett változat. Kapaszkodjatok meg!
www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
Fradigege
Rozika néni nagyon hasznosan tőltötte utolsó éveit és hónapjait. rip
Desischado
Az isten bűnömül ne vegye, de nem birom sajnálni. Mindenkit megvetek, és utálok, aki orbánt dicsőíti. Mindenesetre egy nyalonc idiótával kevesebb. Béke poraira.
eszegfu
@papa.49: 10:23 Azt még megértem és elfogadom, hogy valaki valamilyen párttal szimpatizál, vagy valamilyen vallást gyakorol, vagy egy politikust, szinészt, zenemüvészt, stb. kedvel... de az ilyen, szinte bigott "imádat" esetén már megkérdőjelezem az épelméjüséget!!!
nemkati
@human: És akkor most mi legyen? Aki Viktort megbántja, nagy kés a hasába? És aki ellenzékit bánt meg, annak is? Nem kell ide migráns, elintézzük mi magunk, hogy fogyjon a magyar.
Dr plágium
@nemkati: Ismerem sajnos :) Igen agresszív pacák.
papa.49
@eszegfu: Azon elmélkedtünk pont az előbb a nejemmel így ebéd után, vajon mi visz rá egy idős embert erre a cselekedetre, és nem találtunk szerintünk igazi nyomós érvet, gondolom te sem találtál... Ez a nő valószínűleg '90 előtt is nagy párttag lehetett, hiszen azok között volt található ennyire elborult elméjű emberszerű valami, ennek is van veszélye akadhatnak követői szép számmal, akiket az se zavar, hogy ő nélkülöz, miközben a csutigeci szórja az ország pénzét kisvasútra, kórházra Vietnamban, konzultációra, egyszóval BÁRMIRE CSAK NE ITTHON LEGYEN FELHASZNÁLVA ÉRTELMES CÉLRA !!!
human
@nemkati: Majd lesz egy polgárháború. Sok halottal, káosszal. Utána pár évtizedre le szoktak nyugodni a kedélyek.
eszegfu
@papa.49: Való igaz... ezen csak "elmélkedni" lehet, de "normális" gondolkodással nem találunk választ! Én sem értem... hogy-hogy nem veszi észre milyen a környezetében élők helyzete, ha már saját magát nem nézi... Komolyan elborzadok az ilyen foku tudatlanság, butaság láttán!:(
papa.49
@eszegfu: Én ezt nem így jellemezném ez elvakult imádat egy személy iránt, már, már majdnem olyan mint a szerelem, ahol mindent rózsaszínben lát az ember...Én ezt nem tudom elfogadni...
papa.49
@human: Sajnos én is így látom a jövőnket ...
teuton
@papa.49: Ne erölködj a gondolkodassal, mi viszi ra a nyuggereket az Orban-imadatra, en megmondom neked a megoldast: Ugyanaz, ami a regi vicc poenja. Ket 80 eves szoknyapecer beszelget a padon ülve: - Te Pista, megfordulsz-e meg a lanyok utan? -Meg en, Joska! Csak mar nem tudom, miert? Szoval az ok a szenilitas, az objektiv tenyek, a valosag nem-ismerete, söt ignoralasa...
papa.49
@teuton: Nincs igazad én is nyugger vagyok de soha meg nem fordult a fejemben hogy hozsannázak a csutigörénynek, vajon miért mert tudok gondolkodni, csak az eszetlen népek nyalják az eléjük tett mérhetetlen nagy büdös cigány valagot !!!
Nem minden nyugdíjas hülye is egyúttal !!!
teuton
@papa.49: Nem mondtam, hogy mindegyik nyugger narancsagyu lett, de ha megnezed a hozsannazokat amikor Orbanc neha-neha a TEK-töl örizve elmerül az imadok szigoruan kivalalogatott "tömegeben" es begyüjti a kezcsokokat, ott az atlageletkor 70 felett van...
papa.49
@teuton: Hála Istennek nem vagyunk egyformák, /kurva unalmas lenne a világ/ de akkor se hülyül meg minden nyugger még 70 felett sem ...
Az átlagolás csak a statisztikában jó az életre nem alkalmazható ...
kokopelli
@teuton: ott ahol én lakom,még durvább a helyzet a politikával! Szellemileg még ép
nyugdíjasok áldják a "szabad-megyéjüket, és annak katolikus vezetőit, mint a szen-
teket! Nincs válasz a "miértis?" kérdésre, csak annyi hogy,mert mi,"MI vagyunk!"
...még demenc sem kell hozzá,de az marhára megkönnyítheti a dolgot! :--((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.