Hosszú Katinka kétség kívül tehetséges úszó, de viselkedése kiverte a biztosítékot a régi és az új szövetségi kapitánynál és több úszótársánál. Még meg sem száradt Wladár Sándor úszószövetségi elnök kinevezésén a tinta, máris összerúgta a port a szakág koronázatlan királynőjével, Hosszú Katinkával.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Hosszú tehetséges úszó, de soha nem fogja utolérni Egerszegi Krisztinát, a viselkedése, modora pedig olyan, mint a régi piaci kofáké. Társa, hát az egy nagy, igazi nemzetközi bunkó. /Magyar-amerikai./
wagabund
..." milyen pályáztatáson, ki döntött úgy, hogy Hosszúék és csak ők a befutók?"...

ki kell kérni az adatokat, és máris kiderül...asszem a legtöbbet ők fizetik. Lehet licitálni.

amikor Egerszegi úszott, akkor bizony nem volt ennyi évközi úszóverseny...van olyan úszónk(nem is egy) aki azért nem indul ezeken a pénzdíjas versenyeken, mert készül az olimpiára, vagy...a világbajnokságra...aztán eljön az idő, és sehol a mezőnyben..

Hosszú igen sokat edz azért a pár milláért, a több mint háromszáz aranyérméért...a többiről nem is beszélve.. mellesleg nemsokára doktorál(is)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.