Különös dolgok mennek a budai Várban: 5 év után tűnt fel a lakásügyeiről elhíresült polgármester hivatalának, hogy Zsidai Zoltán Roy cége megszegett egy bérleti szerződést. A havi nettó 40 ezer forintért megkapott lakást az önkormányzat szerint egy éttermük raktárának használták, amit Zsidai tagad. Ott voltunk a bizottsági ülésen, ahol egy ellenzéki képviselő kifogásolta, ahogy a közvagyont kezelik. Az aranyköpéssel felérő válasz az volt: még csak „majdnem tökéletesen” dolgoznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/zsidai.jpg
Orbán Ráhel mellett Zsidai Zoltán Roy a Corvinus folyósóján idén februárban, aki két éve nem áll kapcsolatban apuci piciny kislányával. Zsidai Zoltán Roy, a vendéglátóipar egyik
pápája, a Fidesznél jól fekvő üzletember, Orbán Ráhel pártfogója és korábbi alkalmazója, akinek mindösszesen öt étterme működik a budai várban, összetűzésbe került az egyik szórakoztató-zabálás-piálás-ipari egysége fölötti lakás tulajdonosával és lakójával. A Szentháromság utcai műemléképületben található, exkluzív helyen két ipari szellőző-berendezést telepítettek, éjszaka is folytak a bősz munkálatok, ami ellen a lakók nem tudtak semmit tenni, mivel a kormánnyal jó viszonyban lévő étteremmogul és a fideszes önkormányzat többségben vannak a házban. Tűrniük kellett hát tavasz óta a zajt és a hőt, tiltakoznak is folyamatosan bele a vakvilágba, vívják szélmalomharcukat a nagyurakkal.
Ha az önkormányzati ingatlant nem bérlakásként, hanem raktárként adtak volna bérbe, annak havi bérleti díja közel 300 ezer forint lett volna. Ez az évek alatt milliós különbséget jelent, nem kér az önkormányzat kártérítést? Ennek a fideszes szarházinak mindent lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.