Lili Bayer magyar származású amerikai újságíró arról írt, hogy a kormány antiszemita kampányt folytat. Kovács Zoltán kormányszóvivő érdemi válasz helyett azt sugalmazta, hogy drogokat használ az újságíró.

Egy magyar származású amerikai újságírónő, Lili Bayer csütörtökön arról írt a Twitteren, hogy a magyar kormány 2017-ben antiszemita kampányt folytat.

Kovács Zoltán kormányszóvivő érdemi válasz helyett csak egy képet posztolt a South Park című amerikai rajz-sorozatból, amin Mr. Garrison arról értekezik, hogy a drogok rosszak. Vagyis Kovács kvázi drogosnak titulálta az újságírót.

Kovács Zoltán kormányszóvivő ledrogosozott egy újságírót

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Lili Bayer azt írta egy másik Twitter-bejegyzésben, hogy nem talál szavakat, és hogy azért lett drogosnak beállítva, mert politikáról twittelt.

Lili Bayer on Twitter

I'm really lost for words now. The spokesman of the government of Hungary publicly accused me of being on drugs because I tweet on politics

(Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Soros nagy hibája, hogy ennek a seggfejnek is finanszírozta a tanulmányait...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Soros nagy hibája, hogy ennek a seggfejnek is finanszírozta a tanulmányait...
quadrocopter
Az ismeretlen kamionos hibája, hogy még nem ment át ennek a szarházinak a nyakán!
Nessy
@Qqberci: csak nagyon pocsék hatékonysággal! Ez is leesne a sámliról az IQ-jára, vihetné a mentő a traumára!
karma1
@Nessy: Nem mellesleg ez a kotonszokeveny rempofa is csak Sorosnak koszonheti, hogy ma abban a pozicioban van, amiben...
Az IQ-ja ennek is a banyaszbeka segge alatt van kilometerekkel...:o(((
papa.49
A szőrösszar megint kimutatta, hogy akinek az Isten nem adott, a kovács se csinál !!!
desiro
Nézem ezt képet és egy gülüszemű drogost látok.
nezelodo
Szegényes a fantáziája ennek a megszakállasodott borostásnak, és a főnökének, (biztos a hancitünci előírása miatt), mindenkiben drogost meg buzit látnak aki nem ért velük egyet. Ilyenkor csak a vonaton alkotmányt író fazon, a tompi, a h.árpi a csíkszívó, a szombathelyi egykori alpolgi stb nem jut eszükbe. Ja persze, kivéve a gyevi bíró kitétel, a fijjukat felülemeli ezeknek a gyarló embereknek a viselt dolgain. Olyanok mint a szülőfalum papja, aki keményen ostorozta a paráznaságot, meg a nagypénteki böjt megszegőit, aztán a szokásos húsvéti sonkakosarat neki vivő bátyám neglizsében, sonkát zabálva, bort vedelve találta a mise előtt "házvezető nővel".
nevemnick
Kevés ember van, akit nem szeretek. A közvetlen ismerőseim közt nem találok senki sem, de odafenn a parlamenti patkóban a kormányban ,,dolgozók" és kiszolgálóik közt rengeteg van. Közéjük tartozik ez az izé is.
grincss
Kovácszolinak már drog sem kell!
Alapból ilyen ostoba!
coni
Rájöttek, hogy nem érdemes szofisztikált kommunikációt folytatni, ezen a héten mindenki drogos, jövő héten Soros bérenc, a hatmadikon libsi. Ezt szajkózza Németh Sziszitől Koviig mindenki. Csak össze ne keverdjenek...
papa.49
Ha jól tudom ez is a kupaklaja csipetcsapata tagja volt, mondjuk látva mit beszél eltudom képzelni, hogy igen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.