Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tatabányai fórumán azt hangoztatta, nem a közös lista a győzelem kulcsa a 2018-as országgyűlési választáson. Szerinte a DK pozitív meglepetés lesz jövőre.

Nem igaz, hogy a közös lista több szavazatot hoz, mint egy legalább öt százalékot elérő párt külön listája, nem ez a győzelem receptje – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke csütörtökön, tatabányai lakossági fórumán.

Gyurcsány máris belekötött az MSZP összefogási javaslatába

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A politikus szerint azoknak kell valamilyen együttműködést keresni, akinek nincs meg az öt százalékuk. Kijelentette; "a DK-nak nincs ilyen problémája".

A Demokratikus Koalíció a következő választások egyik legnagyobb pozitív meglepetése lesz, az egyetlen párt, amely meg fogja többszörözni mandátumai számát – fogalmazott.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
És mit szól ehhez Gyurcsány? Hol lehet megnézni, hogy ilyeneket mondott e?

Nem tudom mi az a közös lista, de azt kell megoldani, hogy mindenhol csak egy (potenciális) kihívója legyen a fülesznek akire érdemes szavazni a gekkó ellen, mindegy kiféle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
És mit szól ehhez Gyurcsány? Hol lehet megnézni, hogy ilyeneket mondott e?

Nem tudom mi az a közös lista, de azt kell megoldani, hogy mindenhol csak egy (potenciális) kihívója legyen a fülesznek akire érdemes szavazni a gekkó ellen, mindegy kiféle.
Equus1
@Peller Anikó: na, ja MTI... meg sem néztem... akkor lehet, h nem is a Gyurcsány, nem is Tatabányán és nem is ebben az évezredben... az MTI c. szócső...
Béla333
Ugyanazt mondja a Feri, amit én is írtam tegnap! Ha összeállna az MSZP és a DK, akkor együtt kevesebb szavazatot tudnának szerezni, mint ha külön-külön gyűjtögetnék a szavazatokat!
Ez a hajó már elment! A DK-s fanatikusok annyi mocskot szórtak az MSZP/Botkára, hogy már nincs innen visszakozás!
Fanatikusokkal nem lehet értelmesen beszélni, igaz Peller Antal? (Ja? Anikó?)
Peller Anikó
@belami: igaz kis büzika, végre igazat szóltál. Nem lehet.
Equus1
@Béla333: "Fanatikusokkal nem lehet értelmesen beszélni" - ahogy Veled sem.
Béla333
@Equus1: 20.05
Próbáltál valaha is értelmesen megbeszélni bármit is mondjuk velem? Nem emlékszem, de a párbeszédhez (is) két fél szükséges!
Béla333
A minden jóérzésű szavazónak visszataszító DK-s fanatizmus és fennhéjázó, mocskoló stílusuk az 5% megszerzését is kérdésessé teszi!
Egy ilyen fanatikusokból álló párt már van: a Fidesz! Egy is sok, nem kellenek a párbeszédre képtelen, másoknak csak diktálni tudó fanatikusok!
Hatalmasat kellene változni a dK-soknak, ha a Parlamentbe önállóan be szeretnének kerülni 2018-ban!
Szerintem!
Peller Anikó
@Equus1: köszi, de ez Mti hír, copy paste. Sajnos.

@bella: de te nem vagy fél. Még negyed se.
Béla333
Nézzünk egy közelmúltbeli véleményt, ami a történtek ismeretében még ma is igaznak tűnik:

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Ez a Bartus, hogy kiismerte Gyurcsány jellemét már néhány éve is!
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 19:57
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes elmondta, hogy most szavaztatták meg a párttagjaikat, és az az eredmény, hogy nem mennek közös listára sem Gyurcsánnyal, sem nélküle.
Ezt ismételte meg Gy. tegnap és ma is valahol, mivel vidéki körúton van.
Viszont sürgette, hogy a 106 egyéni képviselőről azonnal meg kell kezdeni a tárgyalásokat, mert késő lesz!
karma1
@Béla333: Bartus Amerikabol azt irogat, amit akar: az o velemenye pont egyenlo egy lepkefinggal...Bocsi,...
Belus, mar kerdeztem, hogy linkelj be EGYETLEN mocskolodo cikket vagy utalast, esetleg egy mondatot vagy szot, amit Gyurcsany ejtett ki a szajarol botkarol vagy az mszp-rol...
Tudod, Gyurcsany eleve az osszefogas hive volt, na most, ha en valakivel ossze akarok fogni, akkor azt mar csak a joerzes mia'n se szarozom le, mert akkor kivel akarok szovetseget kotni? Egy darab szarral?
Szoval EGY, EGYETLEN MOCSKOLODO UTALAST GYURCSANY SZAJABOL, amit az mszp-re, botkara vagy az lmp-re vagy barmelyik lmp-re mondott volna!
Konkretan ezt a mondatodat kene alatamasztanod:
"Ez a hajó már elment! A DK-s fanatikusok annyi mocskot szórtak az MSZP/Botkára, hogy már nincs innen visszakozás!"
karma1
@Béla333: Nem veletlen, hogy Bartus mar egyre kevesebbet ir a Hocipobe - valamitol elszallt az agya, es a korabbi ellenzeki velemenyebol jocskan leadott a Bartus...
terlasz
@Béla333: Nehogymááá ezzel a jellemhibás Bartussal gyere!
Béla333
@karma1: 00.53
Teljesen mindegy, hogy ki hol írja a cikkeit, mint ahogy az is mindegy, hogy valaki éppen Új-Zélandról írja a kommentjeit, az a lényeg, hogy mit ír!
Most nincs időm az elmúlt hónapok összes személyeskedő, rosszindulatú DK-s támadását összeszedni, hiszen azt se felejtsd el, hogy a Fidesz/Orbánhoz hasonlóan a DK-nál sem Gyurcsány végzi a mocskolódást, hanem kiszervezi a sleppre. Már megbocsáss, de az olyan hívőkre, amilyen te is vagy. Akinek pl. egyes megmondó emberkék privát üzenetekben mondják meg a tutit és te a naivságoddal mindent el is hiszel neki(k), hiszen ők már csak tudják!
De azért egy apróság, ami után csak halkan kérdezem: mi köze van a DK-nak Botka karórájához?:

"DK-szimpatizánsok: Nem Botka Rolexére"
www.hirado.hu/2017/09/03/dk-szimpatizansok-nem-botka-rolexere-video/
Béla333
@terlasz: 04.14
Amikor Bartus pl. a Hosszú Katinka-Gyárfás konfliktusról írt, akkor ha jól emlékszem, itt a Propin is sokan álltak a véleménye mellé!
Nem az alapján kellene valakit véleményezni, hogy kit kritizál, hiszen pl. ha jól emlékszem, az LMP is megkapta már tőle a magáét, hanem hogy igaz-e, amit ír!
Márpedig a DK, a DK-s fanatikusok, Gyurcsány Ferenc politikai elképzeléseiről eléggé pengeélesen tudja az igazat leírni!
Szerintem!
karma1
@Béla333: Bocsi, Belus, de ram senki nem ro ki semmilyen feladatot sem, nem vagyojk DK parttag, nincsen kapcsolatom DK-s vezetovel.
botka Rolexe pedig teny, pont annyira, mint rogantonyoe vagy lezerjankoe. Ez teny, nem ragalom. Ha pedig valaki a szegenyek partjara all, akkor ne Rolexszel a keze'n szalljon ki egy A8-asbol, amiben csak a legkondi egy magyar kozmunkas csalad evi jovedelme.

Mar elmondtam szazszor, hogy nem a levegobe irogatok, hanem a barataim, csaladtagjaim nehez helyzeten es a sullyedesukon latom a mindennapok borzalmat, es azt, hogy az utolso "emuttnyocevben" hova zullott az orszag.
Ilyen melyen meg a haboru utan sem voltunk, mert akkor volt felepiteni valo, munka, ujjaepites, gyerekszules, a traumak feldolgozasa.
Mara maradt a remenytelenseg, bizonytalansag es teljes kilatastalansag.
Ne mondd, hogy nem, mert megtapasztaltam, bar meg a hulye antall kormany alatt, nem a kesobbi kormanyok politikajanak kovetkezmenyekeppen...
Béla333
@karma1: 09.00
Ugyan már!
Néhány hónapja te dicsekedtél itt az írásaidban, hogy DK belső információkkal rendelkezel!
Emlékszel? Akkor, amikor megnyertem a pezsgőt tőled, mert én azt mondtam, hogy nincs semmiféle bizonyíték Gyurcsány kezében, amiről itt hónapokig pimpogott, te meg azt állítottad, hogy tuti belső infód van arról, hogy ez csak egy jól kitalált menetrend.
Egyébként mindenkinek van legalább annyi felelőssége hogy ha egy mindenki által olvasható nyílt felületre írogat, hogy ha tetszik neki, ha nem, a leírt véleményét mások is olvashatják!
Ha igazat ír - azt is, ha mocskol (most nem rád gondoltam) akkor azt is!
wpym
A betonba kötnél bele, úgy nyakig, a cimboráiddal együtt!
karma1
@Béla333: Belus, en NEM Gyurcsanytol, vagy valamilyen vezetotol kaptam fulest, hanem olyabn valakitol, aki okozuluk ISMER egynehanyat. Ez teljesen mas dolog - most is ezt allitom, mint akkor, mert akkor is ezt mondtam, mivel igy van...:o))) Tehat vallalom az akkori es a mostani velemenyemet is, mi a problema ezzel?Mert szerintem semmi.
Lehet, hogy annak az infonak a kiszivarogtatasa sem volt veletlen, bar inkabb 90 % annak a valoszinusege, hogy mar Gyurcsany kezeben vannak a papirok.
Van egy olyan erzesem, hogy ebben a jatszmaban mindenki kiva'r, megvarja, mit lep a masik.
ahogy most allnak a dolgok, a legeszetlenebbul a fidesz es az mszp csapkod mindenfele. 7 honap van a valasztasokig, tehat meglatjuk...
karma1
@Béla333: 08.52-re: Arra azert gondolj erosen, hogy bartus Amerikaban el, az ottani Nepszavaba (is) irogat, es azert ott Hosszuekrol meg Tusuprol vannak am eredeti amerikai ujsagcikkek is, nemcsak a magyar, MTI altal vastagon cenzurazott hirekbol szemelgeti a velemenyet. Tehat azzal kapcsolatban akar igazat is irhatott bartus...
(Bar en ahhoz a cikkhez nem szoltam hozza, de ez mas ugy...)
terlasz
@Béla333: Bartust már régen nem olvasok. A véleménycikkeit mindig túltolja a szélsőségesség határain.
Emlékszem ám még a 14-es választások előtti időkre, amikor Gy. faszagyerek, a legtehetségesebb politikus volt számára és megpróbálta irányítani, a bojkott irányába terelgetni. A folyamatosan üzengetése nem jött be, ezért aztán durván ellene fordult, mert ugye a mi jó Bartusunk a legdemokratább magyar (szerinte). Szerintem meg kb. annyira, mint Orbán, de lehet, hogy rosszabb. Mellesleg mindenkit kirúgott maga körül, aki nem értett egyet a véleményével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.