Az Orbán család gazdagodása és az adóhatóság is Vágó Gábor és a Momentum célkeresztjében. Az LMP Vágó kérdéseit törvényjavaslatokká fogalmazza és benyújtja a parlamentnek. A volt LMP-s Vágó szerint ezeknek a megszavazása már nem fog olyan könnyen menni, mint az elévülési idő meghosszabbításánál, mert sok olyan kérdés van, ami húsbavágó a kormánynak, ezért esélytelen, hogy átmenjen rajtuk. Egyetért-e Ön azzal, hogy egynél több alkalommal senkit ne lehessen legfőbb ügyésszé megválasztani? Egyetért-e Ön azzal, hogy ne lehessen legfőbb ügyésszé megválasztani azt, aki korábban párt tagja volt? Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés a legfőbb ügyészt e tisztségéből visszahívhassa? Egyetért-e Ön azzal, hogy a legfőbb ügyész közeli hozzátartozói ne állhassanak foglalkoztatási jogviszonyban a Magyar Nemzeti Bankkal? Egyetért-e Ön azzal, hogy csak olyan személy legyen miniszterelnöknek javasolható, aki az egészségi és pszichikai állapotáról készült, harminc napnál nem régebbi...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikkhez mellekelt kepet nezve poltrol meg lehet allapitani, hogy az sem igaz, amit kerdez! Soha ne higgy olyan embernek, aki ENNYIRE felvonja a szemoldoket, mert ezzel a MESTERSEGESEN tagra nyitott szemmel probalja alatamasztani a mondandojanak a valodisagat.
Aki foglalkozott valaha testbeszeddel, az tudja, mirol beszelek.
Ez a pali nem menne at mar egyetlen konnyu pszichologiai-pszichiatriai teszten sem, hat meg egy nemzetbiztonsagin!
Az az o borzaszto nagy szerencseje, hogy a mai magyar politikai rendszerben egyedul neki NINCS semmifele felso kontrollja, nem felelos senkinek sem a tetteivel a megbizatasi ideje alatt. (Utana meg mar nem lesz Magyarorszagon)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.