Egyeztetnének a működést szabályozó rendeletről. Egyebek mellett hétvégi és éjszakai tarifákat szeretnének, s a 2018 év elejétől érvényes, Euro 5-ös motorokra vonatkozó elvárásokon is lazítanának – írja a zoom.hu.

A budapesti taxisok egy jelentős körében ismét magasra csaptak az indulatok, ami odáig vezethet, hogy újra demonstrációt tartanak.

Bár már elég régen jeleztük a fővárosi önkormányzat felé, hogy a taxisok működési rendjéről egyeztetni szeretnénk, ám ezidáig sok előrelépés nem történt az ügyben. Ha a fővárossal nem tudunk érdemi párbeszédet kezdeni nagyon rövid időn belül, akkor újra az utcára megyünk

– magyarázta lapunknak a nyár elején gründolt Európai Taxis Egyesület (ETE) elnöke, Csertek István. (A szervezet vezetője korábban rendre szervezőként vett részt a budapesti taxis megmozdulásokon, útlezárásokon.) A miértekről annyit mondott, hogy sok egyéb mellett két markáns pont van, amiről egyeztetni szeretnének.

Megint demonstrálni akarnak a budapesti taxisok

Az egyik a tarifatábla módosítása. Az ETE azt szeretné,

ha Budapesten a jelenlegi díjak kiegészülnének éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon alkalmazható tételekkel.

(zoom.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
@papa.49: - Nem baj! Itt is jól mutat ! Mellesleg, ha a szolgáltató iparban van éjszakai - hétvégi pótlék, elvileg ők is kérhetnék. Szerintem.
human
És most mit szeretnének? Hogy meg is verhessék az utast, ha nem hajlandó kifizetni a pofátlan fuvardíjat?
sztarklikk.hu/image/fb_og/285349.jpg
maci0427
Éljenek a Taxis Hiénák...! Minden ilyen 'felforgatás az malmukra hajtja a vizet ! Még saját maguk között sem képesek rendet tenni ! Egyáltalán minek Budapesten kb. 5-ezer taxis ? New-York -ban kevesebb van !
Kookas
@DR Eric CARTMEN: meg a fizetett ebédidő és fizetett szabadság.amit az utasok fizetnek meg újra és újra .amióta 350-370 körül van a benzin ők azóta is emeltek és ez sem szól másról mint az emelésről.
maci0427
@papa.49: Igen ez már régóta kérdés !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.