A lényeg, hogy minél gyorsabban megépüljön a Római parti mobilgát, de azért megvizsgáltatják a szerdai közgyűlésen felmerült harmadik, a telkek kerítésének nyomvonalán álló védmű lehetőségét is.

A főpolgármester azt tartja fontosnak a csillaghegyi-öblözet árvízvédelménél, hogy minél hamarabb megépüljön a védmű, valamint a Nánási út-Királyok útja és a Duna-part közötti hetven hektáros terület ne maradjon védelem nélkül – írja az MTI.

"Engem az érdekelt kezdettől fogva, hogy ha egy drága védművet építünk, akkor ne lehessen azt mondani, de megtenni se, hogy hetven hektár védelem nélkül marad, és ki van zárva szándékosan a védelemből" – fogalmazott Tarlós István.

Tarlós a 40 milliárdnyi "értéktömeg" miatt aggódik a Rómain

Kijelentette, nem normális dolog szándékosan kitenni az árvíznek hetven hektárt, amelyen körülbelül 40 milliárd forintos "értékömeg" van.

A Fővárosi Közgyűlés – mint emlékeztetett – szerdai döntésének megfelelően megvizsgáltatják a tervezővel a római-parti telkek határában álló kerítések nyomvonalában haladó parti védmű lehetőségét.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"nem normális dolog szándékosan kitenni az árvíznek hetven hektárt, amelyen körülbelül 40 milliárd forintos "értékömeg" van."

És ártérre építeni alkalmatlan létesítményeket és utána rinyálni, az normális dolog?...
papa.49
Pontosan itt van az eb elhantolva, a pénzesek megvették a parti telkeket amiket eladni se lett volna szabad, most megrágják a az illetékesek fülét az ingatlanuk árvíz védelme miatt !!!
human
Lehet ártérre építkezni, így:
i.szalas.hu/hotels/475746/original/3069667.jpg

Aki nem ezt teszi az vállalja a következményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.