Az Őcsényben történtek magukban is felháborítóak, de az, hogy Orbán Viktor támogatólag állt a maga szította őrület élére, az lesújtó. Meddig hergeli még hőn szeretett népét, amíg valaki belehal? És meddig tűri az említett nép?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lassan Vona lesz az egyik legszimpatikusabb politikus a porondon...Soha nem hittem volna magamrol, hogy egyszer meg fogom kerdezni, hogy hol vannak azok a naci jobbosoknak titulalt kopasznyakuak... Szerintem ettol az orulettol meg ok is elborzadtak...
A jobbik nem uszit ennyire a menekultek ellen, mint az allitolagosan a jobbiktol balra elhelyezkedo futyisz...
Remelem, valaki le fogja forditani orban nyilatkozatait az ocsenyi helyzettel kapcsolatban az EPP kepviseloinek, akik vegre rajonnek, hogy kar volt nem kirugni aprilisban ezt a pojacat a soraikbol. Ha most hallgatnak es szemet hunynak orban ebbe'li nyilatkozata folott, akkor hallgatolagosan ok maguk is megkapjak a naci es rasszista jelzot... Ha mastol nem, hat tolem...:o(((
dr. prédikátor
És ez még csak a kezdet!!! Ez a megalomániás szarkupac össze is fogja ugrasztani az arra hajlamos agymosott birkákat! ennek a fecsuti görénynek ez is a célja!!! Szemét GECI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.