Gyurcsány elárulta, a DK hogyan fog nekifutni a választásoknak. Kovács GáborKOVÁCS GÁBOR2017. SZEPTEMBER 30., 10:02 A Demokratikus Koalíció (DK) koordinált egyéni jelöltállítást javasol, és önálló listát állít a 2018-as választásokra, jelentette be Facebook-posztban Gyurcsány Ferenc. Ezt írta: “A DK sajnos már nem tudja követni az MSZP álláspontjának változásait a demokratikus ellenzék választási együttműködésével kapcsolatban. Amit viszont látunk, az sok esetben nem találkozik a mi véleményünkkel, kultúránkkal és szerintünk ellentétes a demokratikus ellenzék és a remélt új köztársaság érdekeivel. A Demokratikus Koalíció Elnöksége ezért úgy döntött, hogy a DK koordinált egyéni jelöltállítást javasol és önálló listát állít a 2018-as választásra. A párt listáját – a párt elnökségének döntése alapján – én fogom vezetni.”

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ertheto, hogy unja mar botka hulyesegeit a DK es Gyurcsany... ideje elkezdeniuk a sajat partjukat epiteni, nem pedig az mszp-re varni.
botka gyakrabban valtja az otleteit, mint mas az alsogatyajat...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: ma, 10:35
Mindig, mindennek mi isszuk meg a levét!
Béla333
Be se fognak kerülni szerintem!
De legalább először a fennállásuk során önállóan mérettetnek meg a Parlamenti választásokon!
Eladott Ország
Fogyóban van Gyurcsány türelme, mint téli disznóvágások idején a fogó pálinka.
bencemacska
@karma1: ma, 10:41
A csoda sem ismeri ki itt magát, de szerintem jobb lett volna, ha Lattmann az MSZP Kongresszus után bejelenti,hogy eddig volt, köszönjük, gratulálunk Botkának!
Ebből még időben levonta volna mindenki a következtetést Molnárról, Hillerről és pártjukról. Nem kellett volna még egy fél évig amortizálni másokat!!!
peterkelemen
A világ legbénább ellenzéke a magyaroknak van akárcsak a legaljasab kormánya is. Buták, mint a föld. Ha valódi ellenzék lenne Magyarországon, akkor nem egyezkednek hanem kérdések és feltételek nélkül közösen neki rontanának Orbánéknak felszólítva a népet is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.