Szél Bernadett hivatalosan is az LMP miniszterelnök-jelöltje lett, és hétpontos tervet hirdetett. Már biztos, hogy a párt külön utat jár.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Tehát pont annyira érdekli az ország sorsa,mint mindenkit aki nem hajlandó összefogni?
Ebből így bizton meg lehet élni,a többséget a sorsára hagyni? Mivel különbek mint a bán?
Equus1
nem lehet más a politika, mint a pénzről és hatalomról szóló porhintés. És van az a pénz, h a divide et impera elve érvényesüljön. Ha nyer a fidesz a választásokon, akkor szili katalin mellett lesz egy újabb miniszterelnöki megbízott, aki a naprendszeren túli magyarok felkutatásáért felel majd, jó fizetésért.
Yoda69
Akkor ennyi volt. Szel Berni crossed out.
RonaGyuri
ne már ezek abban sem tudnak egyetérteni, hogy nem értenek egyet! =))
Mindjárt gyün a szagértő párt-referens és elmagyarázza, hogy ők jóakaratból nem közösködnek, míg mások tetűségből! =))
namihami
Összejön három magyar és azonnal négyfelé húz.
Ilyen nem fordulhat elő vezető Pártunkban, hiszen ott a Főnök vaskézzel és főleg egymás ellen kijátszva tudja irányítani a cselédségét. És lám, ez kell a magyarnak.
Ebben a népben (legalábbis egy jórészében), még mindig ott dolgozik a ""Bölcs Apánk"" iránti igény. Horthy Apánk, Rákosi Apánk és a jelenlegi, az Orbán Apánk. ---Mondd meg, mi a dolgunk és mi azt és csak azt csináljuk, a vezetésed alatt.---
És ez a szavazóréteg, karöltve a határontúli lefizetett és pórázonvezetett potyásréteggel, mindig biztosítja a Vezér bázisát. Ha mégis rezegne a léc, akkor úgy igazítják a törvényeket, hogy a kétely eloszlódjék. Végszükségben be lehet egy újabb templomot, stadiont vagy bármi egyebet igérni---ide is, kintre is.
Equus1
@namihami: jó meglátás. Rövidebben: birka nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.