Az Izabella utcánál történt a baleset, amelynek egy életveszélyes sérültje van. Óriási a torlódás.

Trolibusz gázolt el gyalogosokat Budapesten, az Andrássy úton szombat délután – számolt be az M1 aktuális csatorna híre alapján az MTI. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint külföldi turistákat gázolt a troli. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint az egyik férfit a helyszínen újra kellett éleszteni.

A tudósító a helyszínről jelentkezve azt mondta: az Izabella utca kereszteződésében kanyarodás közben gázolt el két embert a troli. Egyikük könnyebben sérült, de a másik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Trolibusz gázolt el két turistát az Andrássy úton

A BKK fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta: egy külföldi turistacsoport két tagja figyelmetlenül lépett le az úttestre, s ekkor történt a gázolás. A baleset a troliközlekedést nem akadályozza.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt közölte: két mentőautóval mentek ki a helyszínre, ahol két férfit kellett ellátniuk. Egy 45 év körüli férfit ellátás közben újra is kellett éleszteni. Végül súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A másik, 30 év körüli férfit az elsődleges vizsgálat alapján könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A tudósító hozzátette: már most is minden irányból araszol a kocsisor. A műszaki mentés és a helyszínelés miatt a következő órákban is dugókra lehet számítani – jegyezte meg.

Fotó és címlapkép: MTI, Mihádák Zoltán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
a turistacsoport nyilván olyan országból jött, ahol nincsenek kiépített utak és közlekedési szabályok sem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.